Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MSÜ sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? ÖSYM ile MSÜ 2023 sınav sonuç tarihi ve MSÜ sonuçları sorgulama
        1

        Milli Savunma Üniversitesi MSÜ 2023 yarın yani 2 Nisan Pazar günü ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek. Sınav girecek MSÜ adayları sınav sonrası sonuç tarihini araştırmaya başlayacak. Peki, ÖSYM MSÜ 2023 sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM MSÜ 2023 sınav sonuç tarihi ve MSÜ sonuç sorgulama sayfası ilgili detaylar...

        2

        2023 MSÜ SINAVI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Buna göre; Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ), 2 Nisan 2023 tarihinde saat 10:15'de uygulanacak.

        Adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

        3

        MSÜ KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?

        Sınav saat 10:15'de başlayacak ve 13.00'a kadar devam edecek.

        4

        MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        MSÜ sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM'nin 2023 sınav takviminde belli oldu. Buna göre, MSÜ sonuçları 27 Nisan tarihinde erişime açılacak.

        5

        Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.trinternet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesigönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ