Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Muhterem Nur ile Mustafa Uslu arasındaki tartışma sürüyor
        1

        İşte Muhterem Nur'un sözleri:

        Davayı para almadığım için açtığımı söyleyenler var. Ben evsiz barksız değilim. 500 bin liralık eve ihtiyacım mı var. Oturduğum ev bana yetiyor, saray gibi. O evleri mezara da götürmeyeceğim.

        2

        Benim eşimi kullanıyorlar, ben bunların engellemesini istiyorum. Şehit ailelerine yapılacak yardımlarla ilgili hiçbir sıkıntı yok. Keşke daha fazla yapılsa, onlar bizim evlatlarımız. Ben hatıralarıma sahip çıkmak istiyorum.

        3

        Benim para ile ne gibi bir ilgim olabilir, ihtiyacım yok paraya, eve… Nasıl düşünüyorlar bunu hayret ediyorum.

        İnsanlar hatıralarına, anılarına sahip çıkmak istemez mi? Ben sadece kendi hatıralarımın sahibiyim. Atletler bile çıktı, Müslüm fotoğraflarıyla basılmış... Bunlar ayıp bir şey…

        4

        Mustafa Uslu’dan ben bir şey istemedim. Ona teşekkür ediyorum, çok güzel bir film yaptı. Bu benim için yetiyordu. Ben sadece eşimin hatıralarına saygı duyulsun istiyorum.

        Ben Mustafa Uslu’ya kızmıyorum. Mustafa Uslu’ya kırılıyorum. Bana diyebilir ‘annecim bugün böyle bir şey var’ diye anlatabilirdi. Bana ‘annecim’ diyordu, şimdi ‘o kadını susturun’ diyormuş…

        5

        Muhterem Nur'un açıklamalarının ardından 2.Sayfa programına bağlanan Mustafa Uslu kendini şu sözlerle savundu: Ben öyle bir şey söylemedim. Benim özüm sözüm birdir kimseden çekinmeden söylerim. Bu konuda konuşmak istemiyorum, bu konuları konuşmak ayıp geliyor.

        6

        Muhterem Hanımefendiye benim ev almam ya da almam gibi bir yasal sorumluğum yok. Bunların gazetelere düşmesi çok ayıp. Ben ona destek oluyorum, o bize emanet ama bu konuları konuşmak çok ayıp.