Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Boz, 170 lirayı geri istedi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Yakın arkadaşları Eser Yenenler’in düğünü için yaklaşık 3 saat alışveriş yapan ikili, çıkışta kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı.

        2

        Minik bir tatil yaptıklarını belirten çift, "Her şey güzel gidiyor, güzel bir tatil yaptık. Eser’in düğünü için buraya geldik ve alışveriş yaptık" dedi.

        3

        Muhabirlerin, “Set ortamını özlediniz mi?” sorusuna Enver gülerek, “Güzel bir ortamımız vardı ama açıkçası özlemedim. Çok yoğun çalıştık onun için şu an dinlenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

        4

        Çift, Bodrum’da tekne kazası geçiren magazin gazetecileri için çok üzgün olduklarını belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletmeyi ihmal etmediler.

        5

        Lüks araçlarınan binen çift araçlarını teslim eden vale çalışanına 200 lira vererek alışveriş merkezinden ayrıldı.

        6

        Fakat Murat Boz, gazetecilerin oradan ayrıldığını öğrendikten sonra, alışveriş merkezinin vale şirketini aradı. Ünlü şarkıcı, verdiği 200 liranın para üstünü, yani 170 lirayı geri istemesi vale çalışanlarını şaşırttı.

        7

        Murat Boz’un para üstü için geri dönemeyeceği, daha sonra tekrar gelip alacağını söylediği öğrenildi.

        8

        MURAT BOZ'DAN AÇIKLAMA: RUHSATIMIZLA BİRLİKTE OLAY YERİNE GİDİYORUZ

        Çıkan haberlerin ardından Murat Boz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

        Şaşırttığımız, adet şoka soktuğumuz vale kardeşlerimizin gönlünü almak için ne yapmamız gerektiğiyle ilgili fikir alışverişi yapıyoruz. Seçenekler arasında paraüstü istediğimiz için özür dilemek de var. Son olarak arabamızı adeta şoka soktuğumuz, şaşırttığımız, yok artık dedirttiğimiz, soğuk duş aldırttığımız vale kardeşin üzerine yapmaya karar verdik. Ruhsatımızla birlikte olay yerine gidiyoruz. Hayırlısı olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ