Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Boz'dan anlamlı hareket: Doğum günümü bağışlıyorum - Deprem haberleri
        1

        Şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin ardından depremzedeler için takipçilerine seslendi.

        2

        7 Mart'ta 42'inci yaşına girecek olan Murat Boz, sevenlerinden doğum gününde hediye yerine afetzede öğrencilerin eğitimine destek vermek için Türk Eğitim Vakfı'nda (TEV) başlattığı destek kampanyasına dostlarını ve sevenlerini davet etti.

        3

        "DOĞUM GÜNÜMÜ TÜRK EĞİTİM VAKFI'NA BAĞIŞLIYORUM"

        Murat Boz, ayrıca "Umudun Yanında' burs fonu ile afetzede gençlerimizin umutlarının ve eğitimlerinin yarıda kalmaması için bu doğum günümü Türk Eğitim Vakfı'na bağışlıyorum" dedi.

        4

        Murat Boz, daha sonra "Umudun Yanında' her güne yeni umutlarla başlamamız gereken, kalabalıklaştıkça güçlendiğimiz zor günlerden geçiyoruz. Bu doğum günümde afetzede öğrencilerimizin eğitimine umut olmak için TEV’de başlattığım destek kampanyama tüm dostlarımı ve sevenlerimi davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

        5

        İSYAN ETMİŞTİ

        Öte yandan Murat Boz, geçtiğimiz günlerde de 44 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerin ardından fırsatçılık yapılmasına tepki göstermişti.

        Yardım çağrılarını sürdüren Murat Boz, sosyal medya hesabından kira fiyatlarını artıran ev sahiplerine ve deprem bölgelerine giden gönüllülerin işten çıkarılmasına isyan etmişti.

        6

        "BU NASIL BİR SINAVDIR!"

        Murat Boz, yayınladığı gönderide, "Depremi fırsat bilip, kiraları 2-3 katına çıkaran ev sahipleri, depreme gönüllü giden işçilerin işine son veren şirketler, kuruluşlar... Yorum yapamıyorum, bu nasıl bir sınavdır!" ifadelerine yer vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ