Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Boz'dan Tuba Büyüküstün açıklaması: Arada öyle paylaşımlar yapıyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Murat Boz, önceki gün bir alışveriş merkezi çıkışında objektiflere yansıdı.

        2

        Boz'un, Netflix'in yeni dizisi 'Another Self'te birlikte ekrana çıkmaya hazırlandığı oyuncu Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Büyüküstün ile geçtiğimiz ağustos ayında Alaçatı'da bir araya gelen Murat Boz'un oyuncuyla yan yana verdiği pozu yayınlaması günlerce konuşulmuştu.

        3

        "TUBA İLE GÜZEL BİR İŞ ÇIKARDIK"

        41 yaşındaki şarkıcı, dizideki partneri Tuba Büyüküstün ile ilgili paylaşımı hakkındaki soruya "Tuba ile çok güzel bir iş çıkardık. Paylaşıma gelince ise arada öyle paylaşımlar yapıyorum." yanıtını verdi.

        4

        BOĞAZ'DA YEMEK

        Öte yandan aşk yaşadığı konuşulan ikilinin geçtiğimiz temmuz ayında da Beykoz'daki bir mekanda baş başa yemek yediğine ilişkin haberler basına yansımıştı.

        5

        6 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ

        Büyüküstün, 2011'de evlendiği oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'tan 2017'de boşanmıştı. Haklarında zaman zaman boşanacaklarına dair haberler çıkan ancak her seferinde iddiaları yalanlayan çift, evliliklerini tek celsede noktalamıştı.

        6

        İKİ KIZI VAR

        Büyüküstün'ün bu evliliğinden 9 yaşında Maya ve Toprak adında ikiz kızları bulunuyor.

        7

        3 YILLIK AŞK BİTTİ

        39 yaşındaki oyuncu daha sonra da işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, 3 yıllık birlikteliğin ardından karantinada ayrılmıştı.

        8

        2012'DE BOŞANDI

        2008'de Eliz Sakuçoğlu ile hayatını birleştiren Murat Boz, 2012 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

        9

        "İLİŞKİM YOK, OLURSA SÖYLERİM"

        Ardından ünlü şarkıcı, Aslı Enver ile yeni bir aşka yelken açmış ve çiftin nikah masasına oturması beklenirken sürpriz bir şekilde yolları ayrılmıştı. Geçtiğimiz aylarda Murat Boz'un ismini saklı tuttuğu bir kadınla aşk yaşadığı konuşulmuştu. Çıkan iddiaların ardından Boz, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak dedikoduları yalanlamıştı. Şarkıcı, "Bir ilişkim yok. Olursa bunu muhakkak sizlerle paylaşırım." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ