Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Iman Elbani ile evlenen Murat Yıldırım: Miray'a Fas'ta düğün yaptık - Magazin haberleri
        1

        2016'da kendisi gibi oyuncu olan Iman Elbani ile nikâh masasına oturan Murat Yıldırım, 8 Ekim 2022'de de Miray adını verdiği kızını kucağına almıştı. Mutlu birliktelikleri süren çift, kızları için Fas'ta geleneklere uygun bir eğlence organize etti.

        2

        Murat Yıldırım, o anları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

        3

        Düğünde Iman Elbani, yöresel kıyafetleriyle taht içinde mekâna gelirken oyuncu da danslarıyla ona eşlik etti.

        4

        Murat Yıldırım, "Fas'ta bebeğiniz olduğu zaman 'Sobo3' (Subuh) adı verilen geleneksel düğün yapılır. Miray'ımız için yapılan düğünden..." ifadelerini kullandı.

        5

        "BU DUYGUYU ANLATMAK İMKANSIZ"

        Kızı Miray'ı kucağına alarak ilk kez baba olma sevincini yaşayan Murat Yıldırım, daha önce duygularını "Baba olmak dünyanın en güzel hislerinden biri. Bu duyguyu anlatmak için ne desem az gelir. Kız çocuğu olduğu için aramızda ayrı bir duygusal bağ oldu" sözleriyle ifade etmişti. 

        6

        "YILDIRIM AİLESİ"

        Öte yandan meslektaşlarının aksine Iman Elbani ile kızı Miray'ın yüzünü göstermeyi henüz tercih etmeyen Murat Yıldırım, daha önce eşi ve bebeğiyle hastane odasında çekilen fotoğraflarını yayımlamıştı. Ünlü oyuncu, gönderisine, "Yıldırım Ailesi..." notunu düşmüştü.

        7

        IMAN ELBANI HAKKINDA

        2008'de Fas'ta güzellik yarışmasına katılan ve yarışmada güzellik kraliçesi seçilen Elbani, aynı yıl düzenlenen Miss Arab World yarışmasında da birinci oldu. Elbani, eğitimini Londra'da tamamladı. Eğitimi boyunca Mısır'da ve Fas'ta birçok dizi ve reklam projesinde yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ