Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Mustafa Sandal: Tuba Ünsal ile muhteşem bir ilişkimiz vardı - Magazin haberleri 2019
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; müzik hayatındaki 25. yılını kutlayan pop müziğin başarılı ismi Mustafa Sandal, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle bir araya geldi.

        2

        "BU ŞARKILAR HEP AŞKLA YAZILDI"

        Sahneden dinleyenlerine seslenen Sandal, "Yıllar sonra hepinizle burada, Harbiye'de tekrar bir araya gelmek çok güzel bir duygu. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bu akşam çok samimi ve içten bir akşam olsun istiyorum. Kendinizi bana bırakın, bugün bizi burada buluşturan şey aşk. Bu şarkılar hep aşkla yazıldı" diyerek 'Aya Benzer' şarkısıyla seyircisini selamladı.

        3

        "YILLARCA BUNUN HAYALİNİ KURDUM"

        İki Tas Çorba şarkısını seslendirdiği an sahneye bir tas çorba servis edildi. Sandal, "Yıllarca bunun hayalini kurdum. Bu şarkıyı seslendirdiğim zaman hep rüya gibi bir kız gelsin sahnede bana çorba versin diye düşünüyordum. Bugüne kısmetmiş" diye konuştu.

        4

        90'lardaki şarkıların yerinin bir başka olduğunu dile getiren Sandal, "İnsanlar ne zaman kaliteli müzik dinlemek isteseler 90'lardaki parçalara ihtiyaç duyuyorlar. Şimdiki şarkılar şarkıcık; bir süre sonra unutuluyor, tık diye iniyor" diye konuştu.

        5

        "HER ŞEY YALAN, ŞARKI GERÇEK"

        Özel tasarım ceketiyle sahneye çıkan popçu, bir süre sonra ceketini çıkartıp, "Her şey yalan, şarkı gerçek" yazan baskılı tişörtüyle şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konsere, gelenler arasında sanat camiasından ünlü isimler de vardı.

        6

        Tuba Ünsal, Nur Fettahoğlu, Çiğdem Batur, Nihan Akın, Reyhan Karaca, Hakan-Derya Balta, Hakan Sabancı, Sandal'ı yalnız bırakmayanlar arasındaydı.

        7

        "MUHTEŞEM BİR İLİŞKİMİZ VARDI"

        Dinleyenler arasında yer alan eski sevgilisi Tuba Ünsal'a sahneden seslenip, "Giriş, gelişme ve sonuç olarak muhteşem bir ilişkimiz vardı. Hatta o dönem yazmış olduğum, 'Tek Geçerim' şarkısı giriş, 'Pazara Kadar' şarkısı gelişme 'Kopmam Lazım' parçası ise ikimiz için de muhteşem bir gol oldu" diyerek herkesi güldürdü.

        8

        "AMAN EMINA DUYMASIN!"

        Yaşanan diyalogta bir seyircinin "Aman Emina Hanım duymasın!" sözlerine yanıt veren Sandal, "Arkadaşlar o iş bitti artık, yapacak bir şey yok" dedi.

        9

        Yaklaşık üç saat kaldığı sahnede birbirinden hit ve duygusal şarkılarını seyircisiyle birlikte söyleyen Sandal, hayranlarını 90'lı yıllarda çıkartmış olduğu efsane parçalarından biri olan 'Aya Benzer' ile selamladı.