Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Napoli'nin stoperi Kim Min-Jae'nin Manchester United transferine askerlik engeli - Futbol Haberleri
        1

        Kim Min-Jae'nin İngiliz devi Manchester United'da transfer olacağı haberleri günden güne yayılıyordu.

        2

        Star News Korea'ya konuşan Min-jae'nin menajeri, Koreli stoperin yaz transfer döneminde Premier Lig devi Manchester United'a gideceği yönündeki haberler hakkında konuştu.

        3

        Menajer, United'ın Güney Koreli defans oyuncusuyla Napoli'ye katılmadan önce de ilgilendiğini itiraf etti, ancak şu anda geleceğine karar vermeden önce bu sezonu bitirmeye odaklandığının da altını çizdi.

        4

        Menajer şu ifadeleri kullandı: "Manchester United ile bir anlaşma yapıldığı doğru değil. Kim, önümüzdeki dönem hangi İngiliz kulüplerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılamayacağına bakıyor.

        5

        "O, şu anda bu sezonu bitiremeye ve genel olarak bu sezon, diğer takımlarının durumunu gözden geçirmeye odaklandı."

        6

        "Gelecek için aceleye gerek yok. United, Çin'deyken de onunla ilgileniyordu ama biz sadece bu konuda sohbet ettik."

        7

        "Tekrar ediyorum, somut bir temas olmadı. Her halükarda haziran ayında askere gitmesi gerekiyor. Bu nedenle, nereye giderse gitsin öncelikle askerlik konusunu halletmesi lazım."

        8

        Min-jae, bu sezon Napoli için etkileyici bir sezon geçirdi ve Serie A şampiyonluğunu kazanan kadronun en önemli üyelerinden birsiydi.

        9

        Savunmadaki mükemmel performansı, bir sonraki transfer döneminde onun için transfer hamlesi yapmak isteyen diğer kulüplerin ilgisini çekti.