Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Necip Memili kızı Asya ile gazetecileri selamladı - Magazin haberleri
        1

        SHOW TV'nin fenomen dizisi 'Çukur' geçtiğimiz hafta yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda etmişti. Canlandırdığı 'Cumali Koçovalı' karakteriyle izleyenlerin sevgisini kazanan ünlü oyuncu Necip Memili, dizinin final yapmasının ardından tatil sezonunu açtı.

        2

        AİLECE BODRUM TATİLİ

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Memili, eşi Didem Dayıcıoğlu ve kızı Asya ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı. Türkbükü'nde sıcak havanın tadını çıkaran 41 yaşındaki Necip Memili, önceki gün konakladığı otelin iskelesinde objektiflere yansıdı.

        3

        Kızı Asya'yı bol bol öpen oyuncunun bir hayli neşeli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

        4

        "ÇUKUR'UN BİTMESİNE ÇOK ÜZÜLDÜK"

        Görüntülendiğini fark eden Memili, muhabirleri selamlamayı da ihmal etmedi. Ardından gazetecilerin sorularını da yanıtlayan ünlü isim, "Çukur'un bitmesine çok üzüldük. Ekibin ayrılması çok zor oldu" ifadelerini kullandı.

        5

        "BENİM İÇİN BİR MUCİZE"

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda hakkında bilinmeyenleri anlatan Memili, kızı Asya'nın doğumundan sonra hayatının değiştiğini ve her şeye dikkat ettiğini ifade etmişti.

        Ünlü oyuncu, "8 aylık bir kız çocuğum var ve fark ettim ki kız çocuğu insana bir destur, edep ve izan getiriyor. Konuşmanız, tavrınız, olaylara bakış açınız değişiyor. Sinirleneceğiniz bir şeye sinirlenmemeyi öğreniyorsunuz. Ağzınızdan çıkacak her cümleye dikkat ediyorsunuz. Bundan 1,5 sene önce ben, 'Çocuk sahibi olmam ve biriyle evlenmem. Hayatımdan memnunum' diyen birisiydim. Şu anki durumum benim için bir mucize. Artık birinin hayallerinin gerçekleşmesi için çalışan biriyim. Kızımın ve eşimin..." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "İYİ HİSSETTİRDİ"

        Gün içerisinde yaşadığı olayları sürekli not aldığını söyleyen Necip Memili, "Uzun süredir her şeyi not alıyorum. Günün tarihini yazar ve iki üç cümle karalarım. Mesela geçen gün, 6 sene önce yazdığım bir nota dönüp, baktım. İyi hissettirdi. Sadece deftere deği, telefonumda da notlar kısmı çok doludur. Mesela eşimle daha ilk mesajlaşmalarımızı bile saklarım. Kızımın doğacağı günü haber aldığımda yemek masasına karaladım. Bunu seviyorum çünkü tarihe bir not hepsi. O notları hatırlamak istediğimde, hüzünlendiğimde, sevindiğimde, merak ettiğimde açıp, bakıyorum" demişti.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ