Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Neslihan Atagül: Hayatım boyunca perhiz yapmam gerek - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, geçtiğimiz gün "Manevi kardeşlerimiz." dediği iki genç ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

        2

        39 yaşındaki Doğulu, kendilerine eşlik eden misafirlerine semtin tarihi yapısı hakkında bilgi verdi. Çift, bir ara mola verdikleri, tarihi semte adını veren Valikonağı ile Teşvikiye caddesinin kesişim noktasındaki nişan taşını yakından inceledi.

        Kadir Doğulu, Osmanlı döneminde padişah ve şehzadelerin attıkları okun düştükleri yere inşa edilen semtteki nişan taşının tarihçesini anlattı.

        3

        "KENDİMİ ÇOK YORMUYORUM"

        Öte yandan Neslihan Atagül, hızla kilo kaybetmesi sonucunda geçtiğimiz aylarda hastaneye gitmişti. Doktorlar, Atagül'e 'Geçirgen bağırsak sendromu' teşhisi koymuştu. 10 gün rapor alan oyuncu, sağlık problemleri nedeniyle rol aldığı diziden de ayrılmıştı.

        Son sağlık durumu hakkında bilgi veren Atagül, "Çok daha iyiyim, düzene giriyorum. Hayatım boyunca perhizime dikkat etmem gerek. Çok daha yeni kendimi toparladığım için yavaş yavaş sporu da hayatıma alacağım. Kendimi çok yormuyorum." dedi.

        4

        "CİDDİ BİR ŞEY YAŞADIM"

        Atagül, gazetecilerin setlere ne zaman döneceğini sorması üzerine, "Ben dinleniyorum, bilmiyorum ki şimdi ne söylesem? Uzak kalmak değil, dinleniyorum. Ciddi bir şey yaşadım, onun tam olarak geçmesini bekliyorum." yanıtını verdi.

        Türkiye'yi saran orman yangınlarıyla ilgili de konuşan Neslihan Atagül, "Bireysel olarak neler yapmalıyız?" sorusu üzerine, "Tabii hepimiz üzgünüz. Galiba kökten bir sistem değiştirmek gerekiyor. Bireysel olarak neler yaptığımızı siz de çok iyi biliyorsunuz..." ifadelerini kullandı.

        5

        "UYUMLULAR"

        Atagül, ayrıca eşi Kadir Doğulu'nun rol aldığı bir dizide partneri Serra Arıtürk'le iyi bir ikili olduğunu belirterek, "Ben çok eğleniyorum izlerken, gayet uyumlular." dedi.

        6

        "DAR GELİRLİ BİR AİLEDE BÜYÜDÜM"

        2016 yılında meslektaşı Kadir Doğulu ile nikah masasına oturan Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde bilinmeyenlerini anlatmıştı. Oyuncu olmak için çok çabaladığını söyleyen Atagül, "Dar gelirli bir ailede büyüdüm. 13 yaşında bilinmeyen numaraları arayıp bir ajans numarası aldım." demişti.

        7

        "BİR SÜRÜ ZORLUK ATLATTIM"

        28 yaşındaki oyuncu, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürmüştü:

        Aradım, 'Ajansınıza kaydolmak istiyorum.' dedim. Annemle gittik, beni kabul ettiler ama 6 ay ses çıkmadı. Sonra bir audition (seçmeler) için aradılar.

        Pazardan yeni kıyafetler aldım. Meğer deneme çekimiymiş. Ama heyecanımı kaybetmedim. Yaşadığın yerde kimsenin sana inanmaması üzücü ama kendi içimde inandığıma tutundum. Velhasıl kelam bir sürü zorluk atlattım.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ