Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu Bodrum'da görüntülendi! 7'nci yıl kutlama tatili - Magazin haberleri
        1

        2016'da Neslihan Atagül ile nikâh masasına oturan Kadir Doğulu'nun nisan ayında Alaçatı'daki bir kadınla yakınlaşması magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

        2

        BODRUM'DA KUTLAMA TATİLİ

        Bu iddianın ortaya atıldığı günlerde Neslihan Atagül'ün Kadir Doğulu ile birlikte Azerbaycan'da gerçekleşen 'Formula 1' yarışını izlemek için Bakü'ye gitmişti. Çift, orada el ele poz vererek, haklarındaki ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt vermişti.

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; evliliklerinin 7'nci yılını kutlayan Atagül ile Doğulu, Bodrum'da tatil yapıyor.

        3

        "TANRI'NIN BANA VERDİĞİ EN GÜZEL HEDİYE"

        Eşi için "Tanrı'nın bana verdiği en güzel hediye" ifadelerini kullanan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, Torba'daki bir otelin plajında objektiflere yansıdı. Güneşin tadını çıkaran çifte yakın arkadaşları da eşlik etti.

        4

        Sıcak havadan bunalan ikili, kendilerini serin sulara bıraktı. İddialı bir bikini giymeyi tercih eden Neslihan Atagül ile eşinin bir hayli keyifli olduğu görüldü.

        5

        Eşinin ardından denize giren Kadir Doğulu ise objektiflere böyle yansıdı.

        6

        "HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM"

        Kadir Doğulu, eşi ile evliliğinin 7'nci yılını, "Uğurlu 7... Gün gibi, gece gibi, nefes gibi, su gibi… Seninle olmak. Her şey için teşekkür ederim" sözleriyle kutlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ