Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nesrin Cavadzade: Gökhan Alkan da çocuk istiyor - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Nesrin Cavadzade, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarını fark eden Cavadzade, mağazada makyaj yaptıktan sonra dışarıya maskesiz çıktı.

        Oyuncu, "Sizden dolayı endişeli değilim. Bir, iki haftadır yakalanmadığım için unutmuşum. Hemen pratiğim eskiyor" dedi.

        2

        "GÜVENLİ BULUYORUM"

        Toplumdaki aşılanma oranının yükselmesiyle birlikte dışarıda maske takmadığını açıklayan Nesrin Cavadzade, "Siz aşı oldunuz mu?" sorusuna yanıt verdi.

        Cavadzade, "Evet, size güzel görünmek için maske takmadım. Güvenli buluyorum, herkes aşısını oluyor. Ne güzel... Ben bu soruya cevap vermeyeyim" şeklinde konuştu.

        3

        "GÖKHAN DA ÇOK İSTİYOR"

        Ayrıca ünlü oyuncuya, geçtiğimiz günlerde bebekleri çok sevdiği ve altı, yedi çocuk yapabileceği yönündeki açıklaması hatırlatıldı.

        Nesrin Cavadzade, muhabirlerin, "Hala çok çocuk istiyor musunuz? Sevgiliniz Gökhan Bey bu duruma ne diyor?" sorusuna, "İnşallah, düşünüyorum. O da çok istiyor" şeklinde yanıt verdi.

        4

        SÜRPRİZ AŞK

        Aynı dizide rol aldıktan sonra birliktelik yaşamaya başlayan oyuncu Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan, geçtiğimiz yıl kasım ayında aşklarını ilan etmişti.

        5

        AİLEYE GİRMİŞTİ

        Cavadzade'nin ailesiyle tanıştıktan sonra sevgilisinin annesi Feride Cavadzade'yi sosyal medyadan takibe alan Alkan, ilişkisinin evlilik yolunda gittiğinin mesajını vermişti.

        Nikah masasına oturmaya sıcak bakan çiftin, pandemi sonrası evleneceği öne sürülmüştü.

        6

        NESRİN'İ GÜLDÜREN 'EVLİLİK' SORUSU

        Kısa bir süre sonra Bebek'te görüntülenen Cavadzade, gazetecilerin sevgilisi Gökhan Alkan ile evleneceği yönündeki iddiaları sorması üzerine gülümsemişti.

        Oyuncu, "Çok acelem var. Sizinle hala küsüm, konuşmuyorum" ifadelerini kullanmıştı. Nesrin Cavadzade, "Ben ne söylesem, siz başka yazıyorsunuz" diyerek, basın mensuplarına küs olduğunu dile getirmişti.

        7

        "BUNLARI KONUŞMAYALIM"

        Ardından Alkan ile ayrıldığı konuşulan Cavadzade, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına, "Arkadaşlar teşekkür ederim, bunları konuşmayalım" yanıtını vermişti.

        8

        AŞK DEVAM EDİYOR

        Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz haftalarda da sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan fotoğraflarını kaldırmıştı. Ayrıldıkları konuşulan çift ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşanmıştı.

        Aralarındaki buzları eriten ikiliden Alkan, Cavadzade'nin çocukluk fotoğrafını ve birlikte çekilen yeni karelerini sosyal medya hesabından yayınlayarak, "Aşk devam ediyor" mesajı vermişti.

        9

        "MAHZUN BAKIŞLIM, YOK BURUNLUM"

        Aşka gelen Gökhan Alkan, sevgilisine 2 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram'dan, "Mahzun bakışlım, yok burunlum. Sonsuz bahtiyarlık siyah incilerinde kaybolmak... Ve alnından çıkıpla, çıkmamak arasında kararsız kalmış bebek saçlarını koklamak..." ifadeleriyle seslenmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ