Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nihat Hatipoğlu son dakika sağlık durumu nasıl? Nihat Hatipoğlu iyileşti m? Açıklama geldi

        Nihat Hatipoğlu hastalığı ne? Nihat Hatipoğlu son sağlık durumu nasıl? Soruları gündemde. Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu koronavirüs tedavisi gördüğünü açıkladıktan sonra bazı sosyal medya kullanıcıları Nihat Hatipoğlu'nun yoğun bakıma kaldırıldığını iddia etti. Nihat Hatipoğlu sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu. İşte son sağlık durumu...

        NİHAT HATİPIOĞLU'NUN SAĞLIK DURUMU NASIL?

        Nihat Hatipoğlu, "Sevgili dostlar. Evde karantinada olduğum odadan yazıyorum.

        Aslında çok dikkatli olmama rağmen koronaya yakalandım. Doktorların teşhisi böyle.Süreçle ilgili birkaç uyarıda bulunmak istiyorum en azından, belki size faydası olur.Dostlar. Lütfen işi ciddiye alın.

        REKLAM

        Şakaya gelir yanı yok. Bende sıtma ve ateşle başladı. Sonra mafsal ağrıları bunu takip etti. Tabii bir de iştahsızlık.

        Bademciklerimdeki iltihaba yorduğum için danışarak antibiyotiğe başladım. Ama 8 gün geçmesine rağmen bir gram düzelme olmadı." sözlerini dile getirdi.

        NİHAT HATİPIOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

        Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

        Nihat Hatipoğlu’nun sağlık durumu ile ilgili sevindirici haber ise geçtiğimiz günlerde gelmişti. Facebook hesabından yapılan açıklamada “covid-19 nedeniyle takip ve tedavisini yaptığımız Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu hocamız sağlığına kavuştu. Kendisine sağlıklı günler diliyorum” denilmişti.

        NİHAT HATİPIOĞLU KİMDİR?

        Doğum yeri ve tarihi Diyarbakır - 11.05.1955
        Lisans eğitimi aldığı üniversite, bölüm, tarih Ankara Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, (Hadis Anabilim Dalı) - 1981
        Akademik Unvanlar Doktora; Ankara Üniversitesi; İlahiyat Fakültesi - 1995Doçentlik Unvanı; 2000 ( Üniversiteler Arası Kurul)Profesörlük Unvanı; ( Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi)
        Üniversitelerde ve kamu kurumlarında aldığı akademik ve idari görevler Diyanet İşleri Başkanlığı Kuran Kursları Müdürü (İzmir) - 1981 - 1985Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı (1990-2005),Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi (2011-2016)YÖK Üyeliği (2017 - Devam)
        Başlıca 5 eseri (kitap) Ebu Zur'a er Razi ve Hadis İlmindeki YeriHülafai Raşidin Bağlamında Hz Ömer'in Sünneti ve Hz Ömer'in, Ebu Hureyre'ye şiddet uyguladığına dair rivayetlerin tahliliKuran ve Sünnet açısından Depremler ve Bunların DeğerlendirilmesiHz Peygamberle Kur'an-ı Doğru Anlamak ( Doktora Tezi)Sevgi Dininden YansımalarBarış Elçisinden Rahmet DokunuşlarıOnu Nasıl Sevdilerİslam'la YüzleşmekAyetlere Farklı Bir Bakış
        Ulusal ya da uluslararası alanda gerçekleştirdiği önemli projeler Diyanet İşleri Başkanlığı Kur'an ı Kerim Meali Redaksiyon 2002Ulusal TV lerde yıllarca süren Dini Programcılık (2005 - Devam )
        YÖK Üyeliğine Atanma Kanalı (Cumhurbaşkanlığı, ÜAK, Bakanlar Kurulu) ve Atanma tarihi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, 11.03.2017 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bakanlar Kurulunca yapılan seçim sonucu Yükseköğretim Kurulu Üyeliğine atanmıştır.
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ