Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Nilüfer, 'Kendine Bi' Şans Ver'di - Müzik Dünyasından Haberler
        1

        Nilüfer, beş yıl aradan sonra yeni albümü 'Kendine Bi' Şans Ver'i dinleyicilerinin beğenisine sundu. Ünlü şarkıcının, Volga Tamöz prodüktörlüğünde beş yeni şarkıdan oluşan 26. albümünün çıkış şarkısı olan 'Boşver'in klibi de yayınlandı.

        2

        "Bu albümün, hepimize umut veren, iyi hissettiren, sahipleneceğimiz tüm duygulara eşlik eden şarkılardan olmasını istiyordum. Umarım bu duygum, sizlere de geçer..." ifadelerini kullanan Nilüfer ile yeniden buluşmak mutluluk verici.

        3

        Ünlü şarkıcı, yeni albümünden 'Boşver'i kliplendirmiş. Yeni şarkılar ve yeni sound ile özenle hazırlanan proje, ayrıca Nilüfer'in kendi müzik şirketinden ortaya çıkmış. Albümdeki her şarkı büyük emekle hazırlanmış ancak benim en çok hoşuma giden parçalar 'Boşver' ve 'Gidiyorsun' oldu.

        4

        'Boşver', hareketli melodisiyle insana neşe ve güç verirken, 'Gidiyorsun' ise 'Kırıyorsun kanatlarımı...' sözleriyle çaresizliği belirtiyor. Nilüfer, albümünde iki amatör besteciye şans vermeyi de ihmal etmemiş. Bu hamlesiyle de örnek bir duruşa imza atan şarkıcının yeni albümü bence beş yıl aranın ardından ilaç gibi geldi. Sadece projede beş parçadan daha fazlasını duymayı dilerdim...

        5

        6 YIL ARADAN SONRA 'ŞARKICI'

        Sıla'nın sevenleriyle buluşturacağı yeni albümü yolda... Projenin habercisi niteliğindeki ilk eser olan 'Şarkıcı'nın klibi ise yayınlandı. Ünlü isim, altı yıl aradan sonra bu kez bir şarkı ile değil, şiir ile karşımıza çıktı. Sıla, 'Şarkıcı' ile ozan yönünü sergilemiş. Kendine has anlatımıyla şiirini seslendiren Sıla, klibiyle de beni çok etkiledi. İçindeki küçük çocuk ile aynada yüzleşen ünlü şarkıcıyı kendisinden dinlemek de bende sımsıcak bir samimiyet hissi uyandırdı. Sıla'nın yeni albümünden şarkıları merakla bekliyorum.

        6

        GÜLDEN, 'İÇİMİZE Mİ ATALIM' DEDİ

        'Bana şarkı yazdıran duygunun her halini çok seviyorum' diyen Gülden, 'İçimize mi Atalım'ı müzikseverlerle buluşturdu. 'Yatsın Yanıma' ve 'Yakarım İstanbul'u gibi şarkılarının yanı sıra Ozan Doğulu, Bahadır Tatlıöz gibi sanatçılarla yaptığı ortak çalışmalarla gündeme gelen Gülden'in projesi her dinlediğimde farklı şeyler hissettirdi. Şarkıyı birkaç kez başa sarmamın ardından hoşuma gitti. Ayrıca 'İçimize mi Atalım', altyapısı ile bana Tarkan parçalarını andırdı.

        7

        'YANIMDADIR' İLE FARKLI BİR SİNAN AKÇIL

        Sinan Akçıl'ın, 'Yanımdadır' isimli tekli çalışması dinleyicilerinin beğenisine sunuldu. Burcu Kıratlı'dan ikinci kez boşanan Akçıl, bence 'Yanımdadır' ile tarzının dışına çıkmış. Önceki parçalarının yanı sıra 'Yanımdadır'da farklı bir Sinan Akçıl dinledim. Ünlü şarkıcı, yeni projesinde aslında Kıratlı ile yaşadığı ilişkiyle alakalı mesajlar da vermiş. 'Bizi bitiren şeyler var yeniden...' sözleri bence her şeyi anlatıyor.

        8

        'YAZIN EN GÜZELİ' BU ŞARKI

        Bora Duran'ın yeni teklisi 'Yazın En Güzeli', müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Duran'ın yeni parçasını dinlediğimde kendimi istemesizce eşlik ederken ve 'Yazın En Güzeli'nin melodisinin ritmine kaptırırken buldum. Bence bu şarkı 'Yazın En Güzeli...'

        9

        HUZUR VEREN 'PERDE'

        Ceren Gündoğdu, yeni şarkısı 'Perde'yi yayımladı. Zamanın ruhuna uyum sağlamaktansa zamana yenik düşmeyecek bir müziğin peşinde olduğunu dile getiren Gündoğdu, 'Perde'yi dinlediğimde her seferinde sesiyle huzur verdi.

        10

        HAFTANIN 'EN ÇOK DİLE DOLANAN'I

        Hala Serdar Ortaç'ın tribute albümünün etkisinden çıkamadım. 'Canıma Minnet' yorumunun ardından bu hafta en çok Derya Uluğ'un yeniden hayat verdiği 'Hadi Çal'ı dinledim. Şarkıyı Ortaç'ın seslendirdiği versiyonda da seviyordum ancak Uluğ bence parçaya yeni bir soluk getirmiş. Evet, itiraf ediyorum; 'Hadi Çal'ı ilk dinlediğimde orijinaliyle tamamen farklı bir tarzda olduğu için garipsemiştim. Hatta zaman zaman 'Olmamış ya!' diye düşünmüştüm. Ancak milyon kez dinlememin ardından fikrim değişti. Detaylı incelediğimde gerçekten tam da Derya Uluğ'a yakışan bir yorum olmuş. Uluğ, 'Hadi Çal'a farklı bir boyut kazandırmış...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ