Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nuri Alço'nun Fulden Uras'ın anneannesiyle 10 yıl evli kaldığı ortaya çıktı - Magazin haberleri
        1

        Nişanlısı Burcu Sezginoğlu ile evlilik hazırlığı yapan ve 'Daha önce bir kez evlendim' diyen Nuri Alço'nun 1974 yılında Fulden Uras'ın anneannesi Sevinç Gülle ile de nikah masasına oturduğu ortaya çıktı.

        2

        Bilinmeyen evliliğin detaylarını anlatan Uras, "Nuri Alço'nun ilk evliliği benim anneannemleydi" ifadelerini kullandı.

        3

        2. Sayfa programına telefonla bağlanan Uras, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

        4

        "EVLENDİKLERİNDE BEN ÇOCUKTUM"

        Anneannem Nuri Alço'yu tanıdığında, Nuri, Eskişehir'de ilaç teknikeriydi. İstanbul'a gelme sebebi de benim anneannem. Ben çocuktum evlendiklerinde. Ben genç kız olduğumda Nuri Alço hala anneannemin eşiydi.

        5

        "BANA KIZDI"

        Nuri Alço o zamanın ünlü bir şarkıcısına aşık oldu. Bir aldatılma var. Nuri Alço çok inkar etti. Biz ona hiç 'dede' demedik, hep 'Nuri' dedik. Bir gün Mehmet Ali'nin programına katıldım. Nuri Alço da vardı. Ben 'Nuri benim dedem' dedim. Kuliste 'Kızım niye söylüyorsun?' diye bana kızdı.

        6

        "İNKARA GEREK YOK"

        Benim sülalem Nuri Alço'yu kabul ettiyse o da bu evliliği kabul edecek. İnkara gerek yok, fotoğraflarla ortada her şey. Anneannem bana 'Ben bir gün bunu gazeteye vereceğim' derdi. Anneannem rahat uyusun. Ben Türkiye'ye söyledim. Nuri Alço'nun ilk evliliği benim anneannem Sevinç Gülle'dir.

        7

        Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, mart ayında sevgilisi Burcu Sezginoğlu'na evlilik teklifi etmişti.

        8

        "HAYAT BİR MARATONDUR"

        Eğlenmek için gittikleri bir mekanda mikrofonu eline alan Alço, sevgilisine, "Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu'ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın?" sorusunu yöneltmişti. Sahneye çıkarak yüzüğü takan Burcu Sezginoğlu ise "Evet" yanıtını vermişti.

        9

        Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygularını ifade eden Sezginoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

        10

        "HAYAT YOLCULUĞUMUZ DAİM OLSUN"

        Kabul ediyorum, hayatımın en şaşkın ‘Evet’iydi... Sen beni, baharı sever gibi sevdin. Çölün ortasında bulduğun çiçek gibi. Zarar gelmesin diye cam fanusa koyup, deli gibi sahiplenerek sevdin. Benim için hiç sevmediğin yağmurları bile sevdin. Dağınık saçlarımı, dudağımdaki uçuğu, saatlerce güldüğün sakarlıklarımı.

        11

        Önce dostum; sonra sevdam. Sen benim gökyüzüm. En güzel doğum günü hediyem oldun. 10 sene boyunca tüm inadıma rağmen benden vazgeçmediğin için teşekkür ederim sevgilim. Hayat yolculuğumuz daim olsun…

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ