Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nusret, Al Pacino ile buluştu: Bir hayalim daha gerçek oldu - SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ
        1

        Nusret (37), Hollywood efsanesi Al Pacino (81) ile bir araya geldi. Ünlü işletmeci, buluşma anındaki görüntüleri 35 milyonu aşkın takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı.

        2

        Nusret o anları, "Bir hayalim daha gerçek oldu" notuyla paylaştı. İkilinin paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

        'SCARFACE' HAYRANI

        Nusret'in ‘Scarface’ (Yaralı Yüz) filmini çok sevdiği biliniyor. Nusret ile davalık olan garsonlar, açıklamalarında, "Kendini o filmdeki mafya babası Tony Montana sanıyordu. O havalarda dolaşıyordu" ifadelerini kullanmıştı.

        3

        9 Ağustos 1983'te Erzurum'da, madenci bir baba ve ev hanımı bir annenin oğlu olarak dünyaya gelen Nusret, 'okul' dediği Bostancı Kasaplar Çarşı'nda yetiştikten sonra dünyanın en ünlü şeflerinden biri haline geldi. Sosyal medyada paylaştığı videolarla şöhretini daha da pekiştiren Gökçe, dünyanın pek çok kentinde de restoranlar açtı ve mekanlarında birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor...

        4

        LEONARDO DICAPRIO

        Ünlü işletmeci Nusret, Dubai'deki restoranında Oscar'lı oyuncu Leonardo Dicaprio'yı da ağırlamıştı. Tuz dökme hareketi ile fenomen olan Nusret, bu sefer de Dicaprio'ya özel 'saltbae' yapmıştı.

        5

        JASON STATHAM

        Geçtiğimiz aylarda Miami'deki mekanı için yaptırdığı tasarımlar nedeniyle mahkemelik olan Nusret Gökçe, Beverly Hills'teki işletmesinde dünyaca ünlü aktör Jason Statham ile bir araya gelmişti.

        Tüm dünyada tanınan Nusret ile bütünleşen 'saltbae' hareketini yapan ünlüler arasına Statham da katılmıştı.

        6

        NAOMI CAMPBELL

        Sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla dünya çapında şöhrete kavuşan Nusret Gökçe, ünlü model Naomi Campbell'i restoranında konuk etmeyi ihmal etmemişti.

        7

        DAVID BECKHAM

        Nusret Gökçe, New York’taki lokantasında eski futbolcu David Beckham ile çocuklarını da ağırlamıştı. Beckham, Nusret’in şovunu Instagram’da paylaşıp, övgüler yağdırmıştı.

        8

        MARADONA

        Nusret, 2018 yılında efsane futbolcu Maradona ile bir araya gelmişti. Ünlü işletmeci ardından 2020'de Buenos Aires eyaletine bağlı Tigre kentinde, kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Maradona ile ilgili bir paylaşımda bulunmuştu.

        Nusret, efsane futbolcunun yemek yediği masayı kalıcı olarak rezerve ettiğini paylaştığı videoyla duyurmuştu.

        9

        J BALVIN

        Nusret, Miami bulunan restoranında dünyaca ünlü şarkıcı J Balvin'i de ağırladı. Gökçe kendisiyle özdeşleşen saltbae (Tuzlama) hareketini Kolombiyalı şarkıcıyla yaptı.

        10

        TIFFANY TRUMP

        Gökçe, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Tiffany'i de ağırlamıştı. Trump'ın 27 yaşındaki kızı için restorantta yoğun güvenlik önlemleri alınmıştı.

        11

        KRISTEN STEWART

        'Alacakaranlık' filmi serisindeki 'Bella Swan' karakteriyle ünlenen oyuncu Kristen Stewart da Nusret'in müdavinlerinden.

        12

        MESSİ

        Barcelonalı yıldız futbolcu Lionel Messi de Nusret'in Dubai'deki mekanına gitmişti.

        13

        DIDDY

        Amerikalı prodüktör ve rapçi Diddy de Nusret'in New York'ta restoranına sık sık gidiyor. Hatta ünlü işletmeci Diddy'nin klibinde bile rol almıştı.

        14

        ANTONIO BANDERAS

        Nusret, İspanyol aktör Antonio Banders'ı da Dubai'deki mekanında ağırladı.

        15

        DRAKE

        Kanadalı aktör ve müzisyen Drake, Nusret'in Miami'deki restoranına gidiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ