Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Kız 9. bölüm izle full! Kanal D ile O Kız son bölüm tek parça kesintisiz HD izle
        1

        Yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen O Kız dizisi her hafta çarşamba akşamı ekranlara geliyor. Yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Kanal D O Kız 9. bölüm son bölüm izle bilgileri...

        2

        O KIZ 9. BÖLÜM İZLE!

        O Kız 9. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. O Kız son bölüm izlemek için Kanal D'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        O KIZ 9. BÖLÜM ÖZETİ

        Sitare, ortaya çıkan gerçekler karşısında Doruk’a teslim olmuştur. Doruk, ortaya çıkan gerçekler ile birlikte Sitare’nin hayatını alt üst edecektir. Doruk ile iş birliği içerisine giren Ozan, gizemli bir anlaşma için el sıkışmış ve Sitare’ye meydan okuma planlarını çoktan yapmıştır. Bu planlar karşısında Sitare’nin hamlesi daha büyük olacaktır.

        Ozan’ın Zeynep’e karşı ortaya çıkan duyguları ise Doruk ile arasındaki iş birliğini rekabete dönüştürecektir. Zeynep’in de Ozan’a karşı ortaya çıkan duygularıyla birlikte kartlar yeniden dağılacaktır. Kapalıçarşı kalabalığın ortasından ‘Meleğini’ gören Kadir, kızını annesiyle tanıştırmak için var gücüyle Melek’in peşindedir.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ