Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Osman Nejat'tan annesi Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay'ın evliliğine onay! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Necati Kocabay ile yaz ayında evlenecekleri haberlerine Nurgül Yeşilçay, "Bizim düğün yazı geçer. İşlerimiz var" dedi.

        2

        "ÇOK İYİ ANLAŞIYORLAR"

        Eski eşi Cem Özer'den olan oğlu Osman Nejat ile sevgilisi Necati Kocabay'ın iyi anlaştığını söyleyen oyuncu muhabirlerin, “Evlenme kararınızı nasıl karşıladı?” sorusuna, "Osman Nejat ile, Necati tanıştı. Çok iyi anlaşıyorlar. İlişkimize bir şey demiyor. Oyun oynuyorlar birlikte, birbirlerini çok seviyorlar" dedi.

        3

        Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve yapımcı sevgilisi Necati Kocabay, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bulunan bir alışveriş merkezinde evleri için alışverişe çıkmıştı. Alışveriş merkezindeki banyo ve mutfak eşyalarının satıldığı mağazalarda alışveriş yapan sevgililer, evlerininde eksikleri tamamlamıştı.

        4

        "NET BİR TARİH BELİRLEMEDİK"

        Alışverişlerini tamamladıktan sonra alışveriş merkezinden sevgilisi Necati Kocabay ile ele ele ayrılan güzel oyuncu, evlilik sorularına, "Hayırlısı, daha net bir tarih belirlemedik" demişti. Bu sözlerin üzerine Necati Kocabay ise, "Daha evlilik teklifi yapmadım" diye cevap verirken, "Teklif ne zaman?" sorusuna ise "Yakın zamanda" demişti.

        5
        6