Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika korkunç olay! Otel odasında cesedi bulundu

        İzmir'in Ödemiş ilçesinde restoran işletmeciliği yapan 37 yaşındaki Hamide Gezer, otel odasında silahla boğazından vurulmuş halde ölü bulundu. Gezer'in ayrılmak istediği erkek arkadaşı C.Ö. tarafından kararından vazgeçmeyince boynundan pompalı tüfekle vurulduğu ortaya çıktı.

        DHA'nın haberine göre, Ödemiş'te restoran işletmeciliği yapan Hamide Gezer, bir süredir birlikte olduğu belirtilen C.Ö.'den ayrılmak istedi. Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşayan 60 yaşındaki C.Ö., Hamide Gezer'in kendisinden ayrılmak istediğini söylemesi üzerine konuşmak için Ödemiş'e geldi. C.Ö., son kez konuşmak üzere ikna ettiği Gezer'i Birgi Mahallesi'ndeki bir butik otele götürdü.

        18 YAŞINDA OĞLU VARDI

        Otel odasında barışma isteğini yineleyen C.Ö. olumsuz yanıt alınca Hamide Gezer'le tartışmaya başladı. Ardından da yanında getirdiği av tüfeğiyle talihsiz kadına ateş etti. 18 yaşında bir oğlu bulunan Hamide Gezer, boynuna isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye rağmen Hamide Gezer, hayatını kaybetti. Olaydan sonra C.Ö. kaçtı. Jandarma, katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı.

        YAKINLARI SÖZLERİYLE AĞIT YAKTI

        Oteldeki incelemeden sonra Hamide Gezer'in cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopside ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybettiği raporu verilen Hamide Gezer'in cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Cenazeyi teslim alan yakınları, talihsiz kadının kendilerini ziyaret ettikten sonra ayrılacağı sırada sık sık söylediği, "Size ayrılan sürenin sonuna geldik" sözlerini hatırlatıp, "Bize çok az süre ayırdın" diyerek ağıt yaktı. Hamide Gezer'in, ikindide Ödemiş Kubbeli Cami'nde kılınacak cenaze namazından sonra son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

        JANDARMANIN TAKİBİYLE YAKALANDI

        Restoran işleten Hamide Gezer'i, kendisinden ayrılmak istediği için öldürüp kaçanC.Ö.'nün yakalanması içinİlçe Jandarma Komutanlığı özel ekip kurdu. Özel ekip, takip sonucu C.Ö.'yü Aydın'ın Nazilli ilçesinde yakaladı. Gözaltına alınan katil zanlısının, Ödemiş'e getirileceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ