Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Otoyollarda trafik durma noktasına geldi!

        TEMOtoyolu Kocaeli geçişinde bayram tatilcilerinin oluşturduğu trafiğin yoğunluğu devam ediyor. Dün akşam saatleri itibari ile 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasının ardından İstanbul ve çevre illerden yola çıkan vatandaşlar, tatil ve aile ziyareti içinTEMOtoyolu ve D100 Karayolu Ankara istikametinde yoğunluğa neden oldu.

        Dün akşam saatlerinde iş ve okul çıkışı sonrasında yola çıkan bayram tatilcilerinin oluşturduğu araç kuyruğu bugün de devam etti. Akşam saatlerinde yoğunlaşan trafik, gece saatlerde durma noktasında geldi. Sürücüler trafikte ilerlemekte zorluk çekti.

        Trafiğin sabah saatlerine doğru rahatlaması beklenirken,TEMOtoyolu İzmit geçişinde oluşan yoğunluk havadan görüntülendi.

        REKLAM

        ANADOLU OTOYOLU DA YOĞUN

        Ramazan Bayramı tatili için yola çıkanlar,AnadoluOtoyolu'nun Kocaeli kesiminde yoğunluk oluşturdu.

        Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek için yola çıkanlar nedeniyleAnadoluOtoyolu'nun Kocaeli kesiminde yoğunluk yaşanıyor. Özellikle Ankara istikametinde Derince, İzmit ve Kartepe ilçelerinde trafik akışı zaman zaman durma noktasına geldi.

        Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otoyolun değişik noktalarında denetimler yaparak sürücüleri emniyet şeridini kullanmamaları, yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları konularında uyarıyor.

        Otoyolun İstanbul yönünde ise trafik akışı normal seyrediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ