Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Öykü Çelik: 'Senin yüzünden çocuğum Covid-19 oldu' dediler - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz haftalarda koronavirüse rağmen art arda ev partilerine katılarak, tepki toplayan oyuncu Öykü Çelik, gelen eleştirilerin ardından negatif çıkan Covid-19 testini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        2

        "Aynen partilerden bulaştı. Restoranlarda müzik dinledik, oradandır!" ifadelerini kullanan Çelik, 'Sanane Cihanna' adlı YouTube programına konuk oldu.

        3

        Pandemi sürecine rağmen geçtiğimiz günlerde bir partiye katılan Öykü Çelik, "Parti parti gezen bir kız değilim. Ben alkolsüzken de çok eğleniyorum. Yardım yapsaydım bir hafta sonra duyulurdu ama olay hemen yayıldı. Hayatımda ilk defa üç saat sonra haberim basında yer buldu" dedi.

        4

        Sosyal medyadan aldığı tepkiler ile ilgili konuşan oyuncu, şunları söyledi:

        Bana sosyal medyadan, 'Senin yüzünden çocuğum Covid-19 oldu' ve 'Partiye bizi de çağırsaydın' diyenler oldu. Partide 40-50 kişi vardı. Yakın arkadaşlarım için tehlikeli hale geldim. Ben pozitif olmadığımı biliyorum.

        5

        Okul dönemlerinden beri agresif olduğunu belirten Öykü Çelik, "Okulda 1-2 kişiyi dövmüşlüğüm var. Gitmek istiyordum, kızlar bana çantamı vermedi. Ben de çantamı aldım. İnsanların bam telleri var. Muhteşem olmak zorunda değilim. Ben Trabzon Lisesi mezunuyum. Ben Karadenizliyim" şeklinde konuştu.

        6

        ".... kadar mini etek giymiş, okula gitmiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?" diyen Çelik, "Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim? 10 senedir de kimseyle kavga etmiyorum" açıklamasında bulundu.

        7

        Çelik, geçtiğimiz günlerde iş insanı Caner Karaloğlu'nun Yeniköy'deki villasında düzenlenen partiye de katılmıştı.

        8

        Sosyal mesafe ve maske kurallarının dikkate alınmadığı geceyi polis basmıştı.

        Öykü Çelik, ardından korkuya kapılıp, koronavirüs testi yaptırmıştı.

        9

        Test sonucunu sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Linçseverler olarak herkes vicdanıyla uyusun. Etrafınızda Covid olanlara bakın; sadece restoranlara müzik dinlemeye gidenler mi, yoksa toplu taşıma kullanmak zorunda olanlar mı?