Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paris Hilton kırmızı halıda nişanlısı Carter Reum'u öpmelere doyamadı - Magazin haberleri
        1

        Dünya sosyetesinin ünlü ismi Paris Hilton'un hayatı belgesele konu oldu. 40 yaşındaki Hilton, geçtiğimiz gün eylül ayında gösterime girecek olan 'This Is Paris' filminin '2021 Tribeca Film Festivali' kapsamında yapılan galasına katıldı.

        2

        Şubat ayında 2019 yılından beri aşk yaşadığı yazar Carter Reum'un evlilik teklifini kabul eden Paris Hilton, etkinlikte nişanlısı ile birlikte boy gösterdi.

        3

        Hilton, Reum ile paparazzilere poz verirken bir ara nişanlısını öpücüklere boğdu. İkilinin romantik anları objektiflere böyle yansıdı.

        4

        Galaya, sosyetik ismin kız kardeşi Nicky Hilton Rothschild da katıldı. Hilton'u yalnız bırakmayan Rothschild, kardeşi ile birlikte kırmızı halıda poz vermeyi ihmal etmedi.

        5

        Paris Hilton ayrıca, belgeselin yönetmeni Alexandra Dean ile de fotoğraf çektirdi.

        6

        "GURUR DUYUYORUM"

        Festivalde filmin gösterilmesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hilton, "Alexandra Dean'in yönettiği 'This Is Paris' filmimin Tribeca Film Festivali'nde gösterilmesinden gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. Hilton ayrıca, "Film geçen yıl seçilmişti ancak koronavirüs nedeniyle gösterimini yapamadık. Filmi beyazperde de yeniden görmekten dolayı çok heyecanlıyım" dedi.

        'This Is Paris' filmi 14 Eylül'de Paris Hilton'un YouTube kanalında yayınlanacak.

        7

        "HİÇ KİMSE GERÇEKTE KİM OLDUĞUMU BİLMİYOR"

        Hilton'un, daha önce filmin tanıtımında "Hiç kimse gerçekte benim kim olduğumu bilmiyor. Çocukluğumda hiç kimseye anlatmadığım bazı şeyler oldu. Hala bunlarla ilgili kabuslar görüyorum" sözleri dikkat çekmişti.

        8

        Hilton, belgeselle ilgili ünlü talk show sunucusu Jimmy Kimmel'e verdiği röportajda hislerini şöyle anlatmıştı:

        Çok heyecanlıyım ama aynı zamanda gerginim. Bu filmde konuşulan konular daha önce hiç konuşmadığım çok fazla kişisel ve travmatik deneyimlerdi. Dolayısıyla bunları kamuoyu önünde konuşmak çok zor.

        9

        "KENDİM OLMAK ÇOK ZOR BİR DENEYİMDİ"

        "Çok uzun zamandır kameralar karşısında olduğum için kamera önünde olmaya alışkınım ama ben daima utangaç bir insan oldum" diyen Hilton, "Bu karakteri icat etmeyi ve bu karakteri oynamayı çok sevdim. Kendim olmak çok zor bir deneyimdi" şeklinde konuşmuştu.

        10

        "İLİŞKİLERİMİ ETKİLİYOR"

        Sosyetenin ünlü ismi, 1990'larda okulda istismara uğradığını ve bunun kendisinde travma sonrası stres bozukluğuna (TSSB) neden olduğunu da açıklamıştı.

        Hilton, "Yatılı okulda yaşadığım cehennem, sözlü, duygusal ve psikolojik istismarı içeriyordu. Bu bende kabuslara ve TSSB'ye yol açtı. Bugün bile ilişkilerimi etkiliyor. Sıkıntılı durumdaki gençlerin ihtiyacını karşılayan koca bir endüstri var ancak bu okullarda sıklıkla insanlık dışı muamele söz konusu ve sorumlu tutulmaları gerekiyor. Ben bu çocuklara inanılmasını ve desteklendiklerini hissetmelerini istiyorum. Böylece hiçbir çocuk benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmaz" şeklinde konuşmuştu.

        11

        "BUNA DAHA ÖNCE HİÇ SAHİP OLMADIM"

        Kendisini sıklıkla yalnız hissettiğini söyleyen Paris Hilton, "Böylesi gelip geçici yaşamak, devamlı yolda olmak, yuva kurmanın zor olması anlamına geliyor" demişti.

        40. doğum gününde sevgilisinden evlilik teklifi alan ünlü isim, "Renkli bir flört geçmişine sahip olduğum sır değil ama Carter, bana saygı duyuyor ve hiçbir şey beklemeden beni ben olduğum için seviyor. Buna daha önce hiç sahip olmadım" ifadelerini kullanmıştı.

        12

        PARIS HILTON HAKKINDA

        Hilton otellerinin varisi olan Paris, şarkıcılık, oyunculuk ve moda tasarımcılığı yapmaktadır.

        Paris Hilton, Richard Hilton ve Kathy Richards-Hilton'un en büyük kızıdır. Nicholai "Nicky" Hilton adında küçük bir kız kardeşi ve iki küçük erkek kardeşi Barron ve Conrad Hilton vardır.

        13

        Hilton, okul günlerini Connecticut’taki Canterbury School’da, California’daki Sherman Oaks’da Buckley School’da ve en son da amigo olduğu New York’taki Dwight School’da geçirdi.

        17 yaşında okulu bırakan Paris Hilton, üç yıl sonra manken olarak çalışmaya başladı.

        Mankenliğin yanında ek olarak Hilton, filmlerde yardımcı oyunculuk da yaptı.

        14
        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ