Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Paris Hilton'un düğününde ikinci gün: Parti uzun sürdü! - Magazin haberleri
        1

        Dünyanın en zengin varisi olarak tanınan Paris Hilton, nişanlısı Carter Reum ile dün evlendi. Haftalardır bekarlığa veda partileri düzenleyen Hilton, Reum ile dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde hayatlarını birleştirdi.

        Törene aralarında; Emma Roberts, Bebe Rexha, Ashley Benson, Rachel Zoe ve Paula Abdul'ün de yer aldığı birçok ünlü isim katıldı.

        2

        GELİNLİĞİ MERAK KONUSU OLMUŞTU

        Üç gün üç gece sürecek olan düğünün en çok merak edilen ayrıntısı ise 40 yaşındaki Hilton'un gelinliğiydi. Gelinliğin yanı sıra birkaç tane de beyaz gece elbisesi giyeceği bilinen Paris Hilton, düğünüyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

        3

        PARTİ UZUN SÜRDÜ

        Bugün ise "Benim sonsuzluğum başlıyor!" ifadelerini kullanan Hilton'un düğününde ikinci güne gelindi. Dün gece California'nın Santa Monica ilçesinde yer alan Santa Monica İskelesi'nde after parti vardı.

        4

        Hilton, kutlamaya pembe renkli bir gelinlik ve duvakla katılmayı tercih etti. İş insanı eşinin de eşofman takımını Paris Hilton'a uydurduğu görüldü.

        5

        Reum, pembe detayları olan lacivert bir eşofman takımı ve spor ayakkabılarıyla partide hazır bulundu. Çift, kutlamanın yapılacağı mekana giderken birbirlerine olan sevgilerini göstermeyi ihmal etmedi.

        6

        PARIS WORLD!

        "Paris World" olarak adlandırılan düğün mekanı, sosyetik ismin en sevdiği renk olan pembe renkli balonlarla süslendi. Dönme dolaba binerek eğlenen Hilton ile Reum, bir ara birbirlerini öpücüklere boğdu.

        7

        GELİNLİĞİNİ SON ANDA SEÇTİ

        Aradığı mutluluğu dördüncü nişanlısı yazar Carter Reum'da bulan Paris Hilton, son güne kadar düğünde giyeceği elbiseyi seçememişti. E! kanalına konuşan bir kaynak "Paris, gelinliğini dün gece geç saatlerde seçti." diye konuşmuştu.

        BELGESEL OLACAK

        Ünlü çiftin düğünü, aynı zamanda hazırlıklarıyla birlikte ABD'de bir TV kanalı için belgesel haline de getiriliyor.

        8

        EN UCUZ PARÇA 180 DOLAR

        Paris Hilton, davetlilerden istediği düğün hediye listesini de açıklamıştı. Mutfak malzemelerinden dekorasyona kadar lüks ürünlerin olduğu listede en ucuz parça 180 dolarlık tabak.

        İşte o listeden bazı ürünler:

        Ünlü bir markaya ait supla: 495 dolar.

        Gümüş mumluklu abajur: 1220 dolar.

        Ercuis marka hayvar-votka servis seti: 1845 dolar.

        Şampanya kovası: 860 dolar.

        Ayı biblosu: 370 dolar.

        Ünlü bir markaya ait bıçak: 370 dolar.

        9

        DOĞUM GÜNÜNDE EVLENME TEKLİFİ ALDI

        Öte yandan Carter Reum, 17 Şubat'ta Hilton'un 40. yaş gününde, sürpriz bir organizasyonla sevgilisine evlenme teklifi etmişti. Reum'a "Evet!" yanıtını veren Paris Hilton, mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

        10

        Tepeden tırnağa beyaz giymeyi tercih ettiği görülen çiftin duygusal anları objektiflere yansımıştı. Gösterişli elmas yüzüğüyle dikkat çeken Hilton, gönderisinde, "Peri masalı rüyam gerçek oldu. Gelecekteki kocamı çok seviyorum. En iyi doğum günü sürprizi... Karın olacağım için çok heyecanlıyım." notunu düşmüştü.

        Tekliften sonra aile bireyleri de ünlü çiftin arasına katıldı ve böylelikle nişan merasimi de gerçekleşmişti.

        11

        ÜÇ KEZ NİŞANLANMIŞTI

        Hilton, geçmişte Edward Furlong, Rick Salomon, Jason Shaw, Rob Mills, Nick Carter, Paris Latsis, Stavros Niarchos gibi isimlerle yaşadığı aşklarla adından söz ettirmişti.

        Aşk hayatında bir türlü aradığı mutluluğu bulamayan Hilton, daha önce üç kez nişanlanmıştı. Ünlü yıldız, her üç nişanlısıyla da evlenmeden yollarını ayırmıştı.

        12

        Hilton, okul günlerini Connecticut'taki Canterbury School'da, California'daki Sherman Oaks’da Buckley School’da ve en son da amigo olduğu New York'taki Dwight School’da geçirdi.

        17 yaşında okulu bırakan Paris Hilton, üç yıl sonra manken olarak çalışmaya başladı. Mankenliğin yanında ek olarak Hilton, filmlerde yardımcı oyunculuk da yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ