Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Paris Saint Germain Real Madrid MAÇI SONUCU ve ÖZETİ!, PSG, Real Madrid'i ezdi geçti! - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray'ın yer aldığı A Grubu'nda PSG, Real Madrid'i Arjantinli yıldızı Angel Di Maria'nın yıldızlaştığı gecede3-0 mağlup etti. Cezası nedeniyle sahaya Neymar'dan yoksun çıkan PSG'de Arjantinli yıldız, eski kulübü Real Madrid'i yıkan isim oldu! PSG'nin diğer golünü ise Meunier kaydetti.

        14. dakikada sol kanattan Bernat'ın taşıdığı topta altıpas içerisine koşu yapan Di Maria, yakın köşeye yaptığı harika vuruşla Courtouis'i mağlup etti ve PSG'yi 1-0 öne geçirdi.

        Mücadelede dakikalar 33'ü gösterdiğinde Di Maria bir kez daha sahne aldı. PSG'nin sağ kanattan geliştirdiğiatakta topla ceza sahası yayının üzerinde buluşan Arjantinli, sağköşeye şık bir vuruş daha yaptı ve farkı 2'ye çıkardı.

        Real Madrid, Di Maria'nın golüne 35. dakikada Gareth Bale ile cevap vermek istedi ancak gol VAR'a takıldı. Karim Benzema'nın pasında topla buluşan Galli yıldız, aşırtma vuruşuyla kaleciNavas'ı avladı ancak VAR incelemesisonrasında gol öncesinde ofsayt tespit edildi ve gol geçersiz sayıldı.

        Di Maria 60. dakikada hat-trick'e çok yaklaştı: Ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gitti.

        Real Madrid 79. dakikada önemli bir fırsatı değerlendiremedi: Ceza sahası sol iç çaprazında topla buluşan Karim Benzema şutunu çekti ancak kaleyi bulamadı.

        REKLAM

        Mücadelede 90+1'inci dakika oynanırken Thomas Meunier skoru 3-0'a getiren golü kaydetti.

        Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve sahadan 3-0'lık üstünlükle ayrılanPSG bu galibiyetle puanını 3'e çıkardı ve Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı. İlk hafta sonunda A Grubu'nda liderliğe yükselen PSG'yi temsilcimiz Galatasaray ve Club Brugge takip etti. Grubun son sırası ise 0 puan ve eksi3 averajla Real Madrid'in oldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ