Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Pazartesi okullar tatil mi? 14 Mart Pazartesi okul var mı, yok mu ve nerelerde tatil? Okullar hangi illerde tatil?
        1

        Geçtiğimz hafta duyurulan Aybar kar fırtınası hafta içi etkisini göstermeye başladı, Türkiye hafta sonu yoğun kar yağışına teslim oldu. Ülknin dört bir yanından kar yağışı haberleri gelirken öüğrenciler ve veliler pazartesi okullar tatil mi sorusunu araştırmaya başladı. Bilindiği gibi hafta içi pek çok il yoğun kar yağışı nedeniyle kar tatili kararı almıştı. İstanbul, Ankara, Bursa ve Konya başta olmak üzere ülkenin her yerinde pazartesi okul var mı, kar tatili olan iller neler soruları araştırılıyor. Bilindiği gibi kar tatili açıklamaları valilikler tarafından yapılıyor. İşte valilik açıklamalarına göre pazartesi kar tatili olan iller son durum

        2

        14 MART PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

        14 Mart Pazartesi okulların tatil olup olmadığı konusunda Valilik tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Pazar akşamı Valilikten kar tatili açıklaması bekleniyor. 14 Mart Pazartesi kar tatili olan iller listesi açıklandığında haberimizde yer alacak.

        3

        14 MART PAZARTESİ İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        istanbul Valiliği, kar önlemleri kapsamında 14 Mart Pazartesiye kadar eğitime ara verilmesi kararı almıştı.

        14 Mart Pazartesi günü okulların açık olup olmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. Valilik tarafından kar tatili açıklaması yapıldığında haberimizde yer alacak.

        4

        İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

        İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama şu şekilde; "10 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren, ilimiz dahilindeki bütün resmi ve özel temel eğitim ve ortaöğretim kurumları ile halk eğitim merkezleri, olgunlaşma enstitüleri, özel öğretim kursları, motorlu taşıt sürücü kursları, Kuran kursları, çeşitli kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, resmi okullardaki destekleme ve yetiştirme kursları de özel okullardaki takviye kursları da dahil olmak üzere; bütün eğitim kurumlarında "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar ara verilmesine karar verilmiştir."

        5

        14 MART PAZARTESİ ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Ankara Valiliğinden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

        6

        14 MART PAZARTESİ BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

        Pazartesi günü Bursa'da okulların tatil olup olmayacağı konusunda net bir açıklama bulunmuyor.