Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pelin Batu anne oldu - Magazin haberleri
        1

        HABERTÜRK-ÖZEL HABER Ünlü oyuncu ve sunucu Pelin Batu anne oldu. Geçtiğimiz ocak ayında ünlü kalp ve damar cerrahı doktor Macit Bitargil ile evlenen Batu, geçen ay erkek bir çocuk dünyaya getirdi. Öğrenilenlere göre çift oğullarına Rafael adını verdi. Eski Roma Büyükelçisi olan merhum diplomat İnal Batu'nun kızı olan Pelin Batu, oyunculuk ve sunuculuk yaparak adını duyurmuştu.

        2

        Pelin Batu ile Macit Bitargil, ocak ayında Roma'daki Türkiye Büyükelçiliği'nde nikah yapmıştı.

        3

        İstanbul'a döndükten sonra bir düğün daveti vererek yakın dostlarıyla kutlama yapan Bitargil çifti, geçen ay anne baba olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

        4

        Pelin Batu, şu an eşinin memleketi olan Hatay'ın sayfiye beldesi Arsuz'da bebeği ve ailesiyle birlikte. Öğrenilenlere göre çift çocuklarına Rafael adını verdiler.

        5

        Macit Bitargil, Şişli Etfal Hastanesi'nde çalışan başarılı bir kalp damar cerahisi olmanın yanı sıra İstanbul gece hayatındaki yaşantısıyla da ün salmıştı. Bir dönem ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle magazin sayfalarına manşet olmuştu.

        6

        Pelin Batu, on parmağında on marifet bir ünlü olarak sanat dünyasının pek çok alanında adını duyurdu. Sinema filmlerinde oynayarak başladığı kariyerine televizyon ve tiyatro oyunculuğunuda ekleyen Batu, sunuculukta da önemli bir şöhret edindi. Pelin Batu 2013 yılında hayatını kaybeden babasının, misyon şefi olarak son görev yeri olmasından ötürü Roma'da evlenmeyi tercih etmişti.

        7

        Pelin Batu, babası İnal Batu olduğu için çocukluğunu Pakistan, KKTC, Çekya, ABD gibi farklı ülkelerde geçirdi. New York'taki Marymount Okulu'nda liseyi bitirdi ve ayrıca Mannes Müzk Koleji'nde müzikal ve tiyatro eğitimi aldı.

        8

        Batu, New York Üniversitesi'nde edebiyat ve felsefeye başladıktan sonra üzerine çalıştığı bölümü tarihe çevirdi ve Boğaziçi Üniversitesi'nde eğitimini tamamladı. Doktorasını 2012 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden yaptı.

        9

        Macit Bitargil, Portakal Sanat Evi'ni sahibi ünlü müzayedeci Rafi Portakal'ın kızı Maya Portakal ile evlenen İbrahim Bitargil'in de kardeşi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ