Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar yarın evleniyor! - Son dakika magazin haberleri
        1

        Bir döneme şarkılarıyla damgasını vuran Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Dinçöz, boşanmasından kısa bir süre sonra Nida Büyükbayraktar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

        2

        Geçtiğimiz günlerde nişanlanan çiftten Petek Dinçöz, "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun. Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın..." demişti.

        3

        NİKAH TARİHİ BELLİ OLDU

        Çiftin nikah masasına oturacağı tarih belli oldu. Dinçöz ve Büyükbayraktar'ın, yarın saat 19.30'da Beşiktaş'taki bir otelde dünyaevine gireceği öğrenildi.

        4

        "BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ"

        Petek Dinçöz, birkaç gün önce de nişanlısıyla tanışmasının yıllar öncesine dayandığını açıklamıştı.

        Instagram hesabından nostalji yapan Dinçöz bu fotoğrafın altına, 'Ben 17 yaşında sen 26 yaşında. Bizimkisi bir aşk hikayesi' mesajını yazmıştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Çifte sevenleri 'mutluluklar' dilemişti.

        5

        "OĞLUMUZ İÇİN ANNE-BABA İLİŞKİMİZ DEVAM EDECEK"

        Öte yandan Petek Dinçöz, boşanmasının ardından oğlu İrfan Aslan ile Miami'ye yerleşmişti. Ünlü isim, Kodaloğlu ile ayrılığını şu sözlerle duyurmuştu:

        Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle...

        6

        41 yaşındaki Dinçöz, daha sonra avukatı aracılığıyla, "Müvekkilim Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu yaklaşık 8 yıldır evli olup anlaşmalı olarak boşanma kararı almışlardır. Her iki taraf da evlilik birliğinin devam etmeyeceği hususunda aynı düşüncede olduğundan taraflar arasında anlaşmalı boşanmaya dair protokol akdedilmiş ve karar verilmiştir. Bundan sonrasında taraflar müşterek çocukları İrfan Aslan Kodaloğlu için birbirlerine olan saygılarını ve arkadaşlıklarını kaybetmeden ilişkilerini sürdüreceklerini beyan etmişlerdir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

        7

        BİR ÇOCUK ANNESİ

        2014'te Kodaloğlu ile evlendikten sonra uzun süredir ekranlardan uzakta bir yaşam sürdüren Dinçöz, 2017 yılında oğlu İrfan Aslan'ı kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı.

        8

        "İKİNCİ KEZ ANNELİK HEYECANIM YARIM KALDI"

        Ayrıca 2020 yılında ikinci kez anne olacağını duyuran Petek Dinçöz, kısa bir süre sonra bebeğini kaybetmişti.

        Dinçöz, üzüntüsünü, "Doğuştan gelen boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve troid hastalığım sebebiyle ikinci kez yaşadığım annelik heyecanım maalesef yarım kaldı. Ailemizin büyümesi ve İrfan Aslan'ın ağabey olması tek dileğimiz. Rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere bu duyguyu sağlıkla, hayırlısıyla yaşatsın." sözleriyle dile getirmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ