Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pınar Altuğ: Şimdi ünlü olmak çok kolay - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün Bebek Sahili'nde yürüyüş yaparken görüntülendi.

        Gazetecilerle sohbet eden 46 yaşındaki Altuğ, samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        "SAÇMA"

        Geçtiğimiz günlerde taktığı dudak görünümlü maske ile gündeme gelen Pınar Altuğ, "Konuşacak konu kalmadığını düşünüyorum. İnsan bir maskenin üstüne bu kadar çok cümle kurar mı? Ne saçma" dedi.

        3

        "CANIMIZ ÇIKTI"

        Oyuncu, "Bol bol kızım, eşim ve arkadaşlarımla evin bahçesinde vakit geçiriyorum. Sokakta oturmaktan canımız çıktı artık. En kalın kazaklar, montlar ve sosyal mesafe ile oturuyoruz" ifadelerini kullandı.

        4

        Pandemi döneminde paylaştığı videolarla takipçilerini eğlendiren Pınar Altuğ, "Amaç insanları biraz olsun eğlendirmekti. Benim de beklemediğim kadar ilgi oldu" şeklinde konuştu.

        5

        "BÜYÜDÜKÇE BENİM HAVAMI ALMAYA BAŞLADI"

        Su ile ilgili konuşan Altuğ, kızının küçükken babası Yağmur Atacan'a benzediğini ancak zamanla kendisinin havasını aldığını ifade etti.

        2008 yılında Yağmur Atacan ile evlenen oyuncu, "Küçükken daha çok babasına benziyordu. Büyüdükçe daha çok benim havamı almaya başladı. Aslında halasının kopyası. Baba ile hala çok benziyor" ifadelerini kullandı.

        6

        "BEN ÇOK ŞANSLIYDIM"

        Kızının oyunculuğa meyilli olduğunu ifade eden Pınar Altuğ, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Doğduğu günden beri set ortamını bilen bir çocuk. Gönlünde var ama bu işi yapacak ise benim gibi alaylı olmayacak, okullu olacak. Alaylı ile okullu arasındaki farka karar verecek olan kişi ben değilim.

        Ben çok şanslıydım. Tamer Karadağlı gibi bir isimle çalıştım. Bana hiç üstten bakmadı. Hep destek oldu. Zeyno Gönenç de aynı şekilde öyle.... Ben çok özel bir yerdeydim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Fakat okullu olmak isterdim.

        7

        "GÖZÜM ÜSTÜNDE"

        Kızının içerik seçimleri konusunda hassas davrandığını söyleyen Altuğ, şu ifadeleri kullandı:

        Benim kızım hala yetişkinler için olan televizyon programlarını seyretmiyor. YouTube'dan en çok seyrettiği şey; Çocuklar Duymasın.

        Bunun dışında takip ettiği birkaç tane YouTuber var. Kullandığı alette güvenli internet var. Öyle kafasına göre her şeye giremiyor. Benim de gözüm üstünde. Bu konuda sürekli tepesindeyim.

        8

        "ŞİMDİ ÜNLÜ OLMAK ÇOK KOLAY"

        Günümüzde ünlü olmanın geçmişe göre daha kolay olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Şimdi ünlü olmak çok kolay. İki olay yaptığında geçici bir süre bile gazete ya da ekranda olsan o an için gerçekten çok bilinir oluyorsun. O bilinirlik birçok insanın başını döndürüyor. 'Ben oldum' havası başlayınca, o zaman tehlike çanları çalıyor" dedi.

        9

        90 BİN TL'LİK SAAT

        Oturacak mekan olmadığı için sahil kenarında tur atan Pınar Altuğ, ardından bir süre dinlenmeyi tercih etti.

        Altuğ, takıları ve 90 bin TL değerinde olduğu öğrenilen lüks marka saati ile dikkat çekti.

        16

        Pınar Altuğ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ