Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pınar Aylin ve İzzet Yıldızhan'dan Demet Akalın olay sözler: Hain! - Magazin haberleri

        Demet Akalın, Youtube’daki ‘Acı Gerçekler’ programında isim vermeden 23 yıl önce önünü kesen İzmirli bir şarkıcıdan bahsetti.

        Akalın, "Mankenlik yaparken müzik şirketi bana albüm teklif etmişti. İmza atmaya gittim, beklerken dönemin ünlü bir popçusu geldi. Beni görünce ‘Burada ne işin var?’ diye sordu. Ben de ‘Albüm için geldim’ dedim. Suratı bir anda allak bullak oldu. Çıkıp gitti. 10 dakika sonra bir görevli odaya gelip ‘anlaşmanız iptal oldu’ dedi. Gün geldi, devran döndü. Bu kişiyle yıllar sonra uçakta karşılaştım. Havalı bir ‘merhaba’ dedim. Ne oldu, o şimdi piyasada bile yok.” ifadelerini kullandı.

        Demet Akalın'ın isim vermeden bahsettiği şarkıcının Pınar Aylin olduğu ortaya çıktı. İddialar karşısında sessizliğini bozan Pınar Aylin 2. Sayfa programına açıklamalar yaptı. Aylin, "Ben nasıl böyle bir şeyin içinde bilmiyorum. Şaşkınlık içindeyim. Beni bilen biliyor. Hiçbir zaman büyük hırslar odaklı olmadım. Ben Demet'i o zamanlar gördüğümü bile hatırlamıyorum. O zamanlar, 'No name' bir mankenle uğraşacak zamanımız yoktu" dedi.

        Aylin'in ardından canlı yayına telefonla bağlanan İzzet Yıldızhan'dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Yıldızhan, "Yıllar önce Bülent Ersoy ile program yapıyorduk. Demet Akalın ben varım diye programa gelmek istemedi. Demet kendini masum göstermesin. Kendisi haindir" ifadelerini kullandı.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ