Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Pitbull saldırısına uğradı ama... Fenomen oldu! - Haberler
        1

        Zimes isimli sevimli kedi, henüz bir aylıkken pitbull saldırısına uğradı.

        2

        Yavru kedi hayata tutunmayı başardı başarmasına ancak Zimes'in yüzü şekil bozukluğuna uğradı.

        3

        Margot Tamar Riemer tarafından sahiplenilen kedi ne yazık ki dilini ağzının içine koyamıyor.

        4

        Ancak dili dışarıda gezen kedi, alışılmışın dışındaki görüntüsüyle sosyal medyada ilgi görüyor.

        5

        Riemer, yaptığı açıklamada Zimes'in saldırıda alt çenesini kaybettiğini bu nedenle dilinin dışarıda olduğunu belirtti. Ayrıca pitbull sahibinin hapiste olması gerektiğini vurguladı.

        6

        Tek isteğinin kediyi korumak olduğunu ifade eden Margot, akciğer hastalığı olan kistik fibrosize sahip olması nedeniyle bakıma ihtiyacı olan canlılara daha çok bağlı olduğunu söylüyor.

        7

        Genç kadın, Zimes'dan aldığı sevginin inanılmaz derecede özel olduğunu ve onu hayatına almaktan pişman olmadığını belirtiyor.

        8

        Zimes'i sahiplenmeden önce depresyonda olduğunu ekleyen Riemer, kedinin koşulsuz sevgisiyle hayata bağlandığını ifade ediyor.

        9

        İşte kediden kareler...

        19

        SAHİPLENİLEN KEDİLERİN BÜYÜK DEĞİŞİMLERİ

        Bir hayvan sahiplenmeye karar vermek gerçekten çok ciddi bir karar. Unutmayalım ki onlar birkaç aylık hevesler değil. Kedi ve köpekleri bunun bilincinde olarak sahiplenmek gerekir. Bu fotoğraflarda da terk edildikten sonra travma yaşayan veya sokaklarda dünyaya gelen kedilerin değişimleri yer alıyor. Bakılamadığı için terk edilen, sokağa atılan ya da sokakta doğan bu zavallıların sahiplendirildikten sonra ne kadar mutlu olduklarını yüzlerinden okuyabilirsiniz.

        20

        Örneğin Yuzu isimli bu kedi, Veterinerlik Fakültesi öğrencileri tarafından bulunduğunda mantarın yanında göz ve kulak enfeksiyonuna sahipti. Bir yıllık tedavinin ardından mutlu ve sağlıklı bir kedi oldu.

        21

        Yolda bulunan bu kedinin üzerinde pireler vardı ve zavallı açlıktan incecik kalmıştı. Sadece 3 ay sonra sağlığına kavuştu.