Polis affetmedi! O sürücülere ceza yağdı
Düzce'nin Yığılca İlçesi'nde ilçe hastanesi önünde akşam saatlerinde trafiği kapatarak drift yapan sürücüleri polis affetmedi. Kamera kayıtlarını inceleyerek sürücüleri ve araçları tespit eden polis ekipleri sürücülerin ehliyetlerine el koyarken, araçları da trafikten men etti.
ABONE OLOlay, 24 Kasım akşam saatlerinde Düzce’nin Yığılca İlçesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Atatürk Caddesi Yığılca Devlet Hastanesi önünde drift atarak yolu kapatan ve trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araçlar, nedeniyle trafik durdu.
Bu sırada yolu kullanamayan sürücüler, polise drift atan sürücüler olduğunu ihbarında bulundu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri KGYS kameralarını inceleyerek başlattıkları araştırmalar sonucunda Ş.T.’nin kullandığı otomobil ile H.G.’nin kullandığı otomobilleri tespit etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ