Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Prens William ve Kate Middleton 10 yıllık evliliklerini bu karelerle kutladı
        1

        Cambridge Dükü ile Düşesi Prens William ve Kate Middleton, 10. evlilik yıldönümlerini sosyal medyada paylaştıkları karelerle kutladı.

        2

        Tahtta ikinci sırada bulunan Prens William ve Middleton'ın yıldönümü fotoğrafları, nişanları ilan edildiğinde verdikleri pozları anımsattı.

        3

        Mavi tonlarında kıyafetler tercih eden çifti ikonik rock fotoğrafçısı Chris Floyd ölümsüzleştirdi. 10. yıl kutlaması, 9 Nisan'da 99 yaşında hayatını kaybeden William'ın büyükbabası Prens Philip'in cenazesinden 12 gün sonra gerçekleşti.

        4

        ÜNİVERSİTEDE TANIŞTILAR...

        Her ne kadar 10 yıllık evli olsalar da Middleton ve Prens William'ın birliktelikleri çok daha eskiye dayanıyor.

        5

        Çift okudukları İskoçya'daki St. Andrews Üniversitesi'nde ortak aldıkları bir sanat tarihi dersinde tanıştı.

        6

        Ardından 2001 yılında sevgili oldular. Prens, 2002 yılında Middleton'ın modellik yaptığı bir öğrenci defilesini ön sıralardan izledi. Her ikisi de bir süre aynı öğrenci evinde kaldı.

        7

        Prens William daha sonra coğrafya programına geçerken, Middleton sanat tarihi alanında mezun oldu. Middleton, üniversitedeki ilk yılında bocalayan Prens'i okulu bırakmamaya ikna eden kişi olarak gösterildi.

        8

        İlişkilerinin İsviçre'de bir kayak tatilinde çekilen fotoğrafları ile duyulmasının ardından, Middleton kısa sürede İngiltere'nin en çok fotoğraflanan kadınları arasına girdi.

        9

        Çiftin Nisan 2007'de ayrıldıklarının açıklanması beklenmedik bir gelişmeydi. Bunda medya baskısının da büyük payı olduğu düşünüldü.

        10

        Ancak ayrılık kısa sürdü. 2009'un Ekim ayında Prens, Middleton'a Kenya'da yaptıkları tatil sırasında annesinin yüzüğünü vererek evlenme teklif etti.

        11

        29 NİSAN 2011'DE EVLENDİLER

        Prens William ile Kate Middleton, 29 Nisan 2011'de Londra'daki Westminster Kilisesi'nde dünyaevine girdi.

        12

        2 bin kişinin katıldığı törende Kate Middleton, ünlü İngiliz tasarımcı ve modacı Alexander McQueen'in baş tasarımcısı Sarah Burton imzalı bir gelinlik giydi.