Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Psikoloji taban puanları 2022: Psikoloji bölümü üniversite taban puanları ve başarı sıralaması açıklandı mı?

        YKS sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kala 2022 Psikoloji taban puanları araştırmaları hız kazandı. 18 ve 19 Haziran günleri TYT, AYT ve YDT olmak üzere 3 farklı oturum halinde gerçekleştirilen üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilerin tercih süreci başlayacak. İyi bir üniversite hayaliyle sınavda ter döken adaylar Psikoloji taban puanlarını araştırıyor. İşte, Psikoloji bölümü üniversite taban puanları ve başarı sıralaması hakkında merak edilenler...

        PSİKOLOJİ TABAN PUANLARI VE BAŞARI SIRALAMASI AÇIKLANDI MI?

        ÖSYM tarafından yayınlanan takvim ile 2022 YKS sonuçlarının 20 Temmuz günü açıklanacağı duyurulmuştu. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından binlerce aday Psikoloji taban puanları ve başarı sıralaması ile tercih işlemlerini gerçekleştirecek. 2022 Psikoloji bölümü üniversite taban puanları ve başarı sıralaması henüz belli olmadı, fakat son 4 yılın puanlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

        PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ