Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Beşiktaş maçında bir gol atan ve sakatlığının ardından hızlı bir dönüş yapan Radamel Falcao, Brezilya'da aranan isim haline geldi.

Brezilya'dan UOL'a göre, ülkenin en önemli iki takımı Flamengo ve Palmeiras, Kolombiyalı oyuncunun transferi için devreye girdi. Palmeiras ve Flamengo'nun sözleşme maliyetlerini düşürmek adına Galatasaray'a müzakere teklif ettikleri ve oldukça sıcak karşılandıkları iddia edildi.

Hem Rio hem de Sao Paulo ekipleri, Falcao'yu Türkiye'ye gelmeden önce de istemiş ancak yıldız futbolcu, Galatasaray'ı tercih etmişti.

2009 yılından bu yana Avrupa'da top koşturan Falcao, kıtadaki 250. golünü Beşiktaş filelerine gönderirken, bu sezon sarı kırmızılarda ise 17 maçta 9 gol ve 2 asiste ulaştı

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ