Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Real Madrid karıştı! Büyük kavga - Futbol Haberleri

        La Liga ve Kral Kupası'nda Barcelona'ya yenilerek iki kulvara da havlu atan Real Madrid, son olarak da Şampiyonlar Ligi son 16 turunda deplasmanda 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında sahasında Ajax'a 4-1 yenilerek elenmişti.

        İspanyol devine yakınlığı ile bilinen gazetelerden AS ve Marca, Ajax hezimeti sonrası takım kaptanı Sergio Ramos ile başkan Florentino Perez, büyük bir kavga yaşadığını yazdı. Habere göre başkan Perez, yenilgi sonrası soyunma odasına inerek futbolculara yüklendi. Cezası nedeniyle mücadelede oynamayan kaptan Ramos, Perez'in bu sözlerine tepki göstererek "Bunun tek suçlusu biz değiliz! Yazın forvet alacağız diye söz verdin ama sözünü tutmadın" diye bağırdı.

        "PARAMI VER; GİDERİM!"

        Bu sert çıkış karşısında daha da sinirlenen Perez'in Ramos'u takımdan göndermekle tehdit ettiği belirtilerken Ramos'un da başkana "Sözleşmemin kalanındaki paraları ver. Ben de giderim" dediği iddia edildi. Tüm takım önünde gerçekleşen bu yüksek gerilimin güçlükle sakinleştirilrdiği ifade edilirken önümüzdeki günlerde Real'de radikal kararların alınabileceği konuşuluyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ