Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Recep İvedik 6'nın vizyon tarihi belli oldu! Recep İvedik 6'nın konusu

        Beyazperdeye taşınan ilk filmi ile gişe rekorları kıran ve her filmi ile başarasını katlayarak devam ettiren Recep İvedik serisi, 6. filmi ile sinemalara dönüyor. Şimdiden beklentileri yükselten Recep İvedik 6 filmi gişe rekortmeni serinin başrolündeki Recep İvedik karakterini her zaman olduğu gibi yineŞahan Gökbakar canlandıracak. Peki, Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? İşte, vizyon tarihi...

        RECEP İVEDİK 6 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

        Serinin 6. filmi olarak karşımıza çıkacak veCJ Entertainment Turkey’in üstleneceği Recep İvedik 6 filmi, 8 Kasım 2019’da seyirciler ile buluşacak.

        RECEP İVEDİK 6 KONUSU

        REKLAM

        Komedi türünün usta ismi Şahan Gökbakar, izleyicileri gülmekten kırıp geçirecek yeni serisi Recep İvedik 6’ya ilişkin en son gelişmeleri ve bu yıla damgasını vuracak sinema projesi hakkında önemli tüyoları paylaşarak Afrika savanalarında çekiminin gerçekleştirileceğini ve bir sonraki serisinin de Afrika yahut Uzakdoğu'da geçeceğini ifade etti.

        Diğer taraftan seyircisinin dört gözle beklediği Recep İvedik 6 isimli sinema projesinin afişi yayınlanarak, ''Recep'in Yeni Macerası'' şeklinde bir yazı paylaşılırken, afişte beyaz perde filminin başrol koltuğunda oturan efsaneleşmiş karakter Recep İvedik'in gömleğinin bir gorilin elinde bulunması ve havada arıza yapmış olan bir uçağın irtifasını kaybetmiş olduğunu yansıtan fotoğraf yayınlandı.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ