Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosu! Recep İvedik 7 filmi çıktı mı, ne zaman sinemaya çıkacak ve nerede hangi platformda yayınlanacak?
        1

        Recep İvedik 7 filmi için geri sayım başladı. Senaryosunu ve başrolünü Şahan Gökbakar üstlendiği Recep İvedik 7 filminin yayınlacağı tarih belli oldu. Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda film afişini altına, "İşte beklenen gün... Kral geliyor. Ormanlar nasıl savunulurmuş herkes görecek" notunu düştü. Peki, "Recep İvedik 7 ne zaman çıkacak, nerede yayınlanacak?" İşte Recep İvedik 7 konusu ve oyuncu kadrosu...

        2

        RECEP İVEDİK 7 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

        Şehir hayatından ve maddi koşullardan uzaklaşmak isteyen Recep, yakın arkadaşı Nurullah ile babaannesinden miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Bu sırada köye ve civar ormanlara zarar verecek bir projenin olduğunu öğrenir. Recep, köylüler ile iş birliği yaparak bu projeye karşı gelmeyi amaçlar.

        3

        RECEP İVEDİK 7 NE ZAMAN ÇIKACAK?

        Recep İvedik 7'nin vizyon tarihi 9 Aralık 2022 olarak belirlendi ancak film, beyaz perdede gösterilmeyecek. Bunun yerine Disney Plus'ta yayınlanacak.