Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Reynmen ile Betül Lily aşk mı yaşıyor? Açıklama yaptı - Magazin haberleri
        1

        'Reynmen' olarak tanınan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

        Hafta sonunu Erzurum'da geçiren Reynmen'e yoga eğitmeni Betül Lily'nin eşlik ettiği öne sürüldü.

        2

        Adı bir dönem oyuncu Farah Zeynep Abdullah ve Çağla Demir ile aşk dedikodularına karışan sosyal medya fenomeni, hakkında çıkan iddialar ile ilgili suskunluğunu korudu.

        3

        "KİMSEYE EŞLİK ETMİYORUM"

        Konuyla ilgili Instagram'dan yayınladığı video ile açıklama yapan Betül Lily ise söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

        "Bu kış buraya çok sık geldim" diyen Lily, "Siz de zaten beni takip ediyorsunuz. Burada çok fazla arkadaşlarım var. Buraya arkadaşlarımla geliyorum, kayıyorum ve çok eğleniyorum. Birincisi; kimseye eşlik etmiyorum. İkincisi; bazen cümleleriniz çok cinsiyetçi olabiliyor. Ben bu durumdan rahatsızlık duydum. O yüzden biraz kelimelerinize dikkat etmenizi öneririm" ifadelerini kullandı.

        4

        REYNMEN HAKKINDA

        6 Aralık 1995 Sivas doğumlu olan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, Scorp ve YouTube'da paylaştığı videolarla ünlendi. Aktaş, 2019 yılının Ocak ayında "Derdim Olsun" adlı şarkı ile Türkiye çapında büyük yankı uyandırdı.

        Reynmen, daha sonra 2019 yazında "Ela" adlı müzik videosu ile Türkiye'nin en çok izlenen videoları arasına girdi. Yusuf Aktaş, günümüzde Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ