Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan "ASLANLAR YESİN" Son dakika: Ricky Gervais'ten şaşırtan vasiyet
        1

        İngiliz komedyen, aktör ve film yapımcısı Ricky Gervais, kendisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'The Tonight Show with Conan O'Brien' programına katılan Gervais, öldükten sonraki isteğiyle izleyenleri şaşırttı.

        2

        Gervais, bedeninin Londra Hayvanat Bahçesi'ndeki aslanlar tarafından yenilmesini istediğini açıkladı. Vegan olan Gervais, "Bu şekilde hayvanlara en azından bir şey geri vermiş oluruz." ifadelerini kullandı.

        3

        Hem Londra hem de Whipsnade Hayvanat Bahçesi'nden sorumlu Londra Zooloji Topluluğu, 59 yaşındaki Gervais'in isteğini reddetti.

        4

        Londra Zooloji Topluluğu yöneticilerinden Kathryn England, The Sun'a yaptığı açıklamada, "Ricky'nin aslanlarımız için biraz huysuz olabileceğinden şüpheleniyorum" ifadelerinin kullanarak esprili bir yanıt verdi.

        5

        England, "Ancak isterse, aslanlarımızı daha uygun bir diyetle beslememize yardımcı olacak bağışları memnuniyetle karşılayabiliriz" dedi.

        6

        RICKY GERVAIS HAKKINDA

        Gervais asıl ününü, arkadaşı Stephen Merchant ile birlikte yardımcı yazarlık ve yardımcı yönetmenlik yaptığı televizyon dizisi The Office ve sonraki dizisi Extras ile elde etti. Yazarlığının ve yönetmenliğin yanı sıra The Office dizisinde David Brent, Extras dizisinde Andy Millman rollerini oynadı.

        Ayrıca, Ghost Town, Müzede Bir Gece gibi sinema filmlerinde de rol aldı.