Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Rıdvan Dilmen'den Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı yorumu - Galatasaray Haberleri
        1

        Rıdvan Dilmen'in NTV'de yaptığı yorumlar şöyle:

        2

        "Daha önce MHK hata yapıyordu. Bu MHK ayıp ediyor futbola."

        3

        "Bugün hiçbir vicdanı rahatlatamazsınız. Nasıl Emre fiziken darbeyi yiyorsa 81 milyon insanın kalbinden vuruyorsunuz! Vicdanlarına rahatsızlık veriyorsunuz."

        4

        "Türk futbolu şu anda kim görevdeyse bir tanesi kalmamalı! Bir tanesini koymayacaksınız oraya. 81 milyon nüfüslu ülkede TFF'yi yönetecek adam yok mu şimdi?"

        5

        "Liglerin bitimine az kalmış, bayram değil, seyran değil. 4. hakemin ismi kim? Emre Malok diye birini tanıyor musunuz? Final maçlarında 4. hakem. Serkan Çınar FIFA hakemi mi?"

        6

        "Burada aklı başında Galatasaraylılar da hatta Fenerbahçeli yöneticilerden tepki aldım. Ama vicdanlı Fenerbahçeliler ne kadar hassas olduğumu düşünmüştürler."

        22

        "Hangi vicdan bu maçı kaldırabilir? Siz ülkede kaos mu istiyorsunuz?"

        23

        "Demokratik bir ülkeyiz, herkes görüşünü bildirebilir ve buna saygı duymak lazım. Önemli olan barış içinde yaşamak. Düşman aramımıza gerek yok düşman bizim içimizde."

        24

        "Allah'ınızı, Peygamberinizi seviyorsanız Türk futbolundan uzaklaşın. İstedikleri şekilde beni eleştirebilirler ama bu ayıptır. Vallahi de billahi de biz burada haksız para kazanıyoruz."