Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rocco Ritchie sevgilisiyle aşk tatilinde - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'nın yönetmen Guy Ritchie ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Rocco Ritchie, aşık oldu. Babasına benzerliğiyle dikkat çeken Ritchie, sevgilisiyle Sardinya adasında tatil yapıyor.

        2

        Önceki gün yeni bir birlikteliğe yelken açtığı sevgilisiyle birlikte denizde görüntülenen Rocco Ritcihie, bir ara aşka geldi. Suda vakit geçiren çift, birbirlerini öpücüklere boğarken objektiflere yansıdı.

        3

        Çevredeki insanlara aldırış etmeden romantik anlar yaşayan aşıklar, ardından şakalaşarak, kumsala çıktı.

        4

        20 yaşındaki Rocco Ritchie, son olarak Kim Turnbull ile olan ilişkisiyle gündeme gelmişti. Bir dönem her yerde el ele görüntülenen ikili, daha sonra yollarını ayırmıştı.

        5

        ZORLU BOŞANMA

        Ritchie'nin annesi Madonna ile babası Guy Ritchie'nin evliliği de boşanması da bir dönem magazin gündemini meşgul etmişti. 2000 yılında İskoçya'da bir şatoda nikah masasına oturan ikili, boşanma sürecinde de yasalar önünde zorlu bir mücadele vermişti.

        6

        "KARI-KOCA DEĞİL, KARDEŞ GİBİLER"

        Evlilikleri sekiz yıl süren çiftin ayrılık nedeniyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Bunlardan biri de Madonna'nın günün yarısını spor yaparak geçirmesinin Ritchie'yi kızdırdığıydı. Bu alışkanlığı nedeniyle Madonna ile Guy Ritchie'nin evli bir çift gibi yaşayamadığı, kardeş gibi oldukları ileri sürülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ