Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2022 Ronaldo'nun gol sevinci sırasında Messi'li tarihi fotoğraf! - Son dakika spor haberleri - Dünya Kupası 2022 Haberleri
        1

        Katar'da devam eden 2022 Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen Portekiz, ilk maçında Gana ile karşı karşıya geldi.

        2

        Portekiz, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-2 mağlup edip dev turnuvaya üç puanla başladı.

        3

        Portekiz'in galibiyet gollerini Ronaldo, Joao Felix ve Rafael Leao kaydetti. Gana'nın golleri Ayew ve Bukari'den geldi.

        4

        Portekiz'in galibiyetiyle noktalanan mücadeleye ise Ronaldo'nun gol sevinci damgasını vurdu.

        5

        Yıldız futbolcu penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirirken, golden sonra meşhur 'siuuuuu' hareketini yaparak sevinç yaşadı.

        6

        37 yaşındaki futbolcunun gol sevincini tribünde yer alan Messi posterinin önünde yaşaması dikkat çekerken, ortaya tarihi bir fotoğraf çıktı.

        7

        Bu arada Ronaldo, maçın ardından sosyal medyadan 5 fotoğraf paylaşırken, Messi'li fotoğrafı paylaşmaması ise Arjantinli meslektaşına saygı duyduğu şeklinde yorumlandı.

        8

        Kariyerleri boyunca karşılaştırılan Ronaldo ve Messi, belki de son kez bir Dünya Kupası'nda boy gösteriyor. İki isim de ilk maçlar sonunda 1'er gol atarken, gollerin penaltıdan gelmesi ise dikkat çekti.

        9

        Ronaldo ve Messi, geçtiğimiz günlerde bir reklam filminin çekimlerinde satranç oynarken fotoğraflanmıştı. Bu kare binlerce yorum ve beğeni almıştı.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ