Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Asansör Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Asansöre Binmek ve Asansörde Kalmak Anlamı Nedir?

        Asansör, kişilerin günlük hayatta bir yere inip ya da çıkarken ki süreçlerini kolaylaştırmayı sağlayan bir mekanizmadır. Asansöre binmek günlük hayat içerisinde sık sık gerçekleştirdiğimiz bir eylem olsa da bu eylemin rüyada görülmesinin anlamı merak konusudur. Rüyada asansöre binmenin farklı anlamları bulunur. Asansöre binen kişinin ne durumda ya da kiminle bindiği yorumların değişmesinde etkili olur. Sizler için hazırladığımız yazımızda rüyada asansör görmenin ne anlama geldiği hakkında tüm detayları görebilirsiniz.

        Rüyada Asansöre Binmek

        Rüyada asansöre bindiğini gören kişi bunun ne anlama geldiğini merak eder. Rüyada asansöre binmek, rüya sahibi için olumlu gelişimleri işaret eder. Bu rüya sahibinin kısa süre içinde hem manevi hem de maddi olarak yükseleceğine işaret edilir. Bunun yanı sıra rüya sahibinin çalıştığı işte uzmanlık kazanacağı ve yükseleceğine de rivayet edilir.

        REKLAM

        Rüyada Asansör Görmek

        Rüyada asansör gören kişinin başkalarının hayatları üzerinde olumlu etkileri olacağı işaret eder. Özellikle sorumluluk almayan kişilere yaptığı desteklerle hayatlarında olumlu gelişmelere vesile olacağı söylenir. Bunun yanı sıra rüya sahibinin de sıkıntılarından kurtulacağına ve dertlerinin rafa kalkacağına işaret edilir.

        Rüyada Asansörde Kalmak

        Rüyada asansörde kalan kişinin hayatında kısa süreli sıkıntıların meydana geleceğine dair yorumlar rüya tabircileri arasında sıklıkla dile getirilmektedir. Ancak bu durum uzun süreli olarak ifade edilmez. Kişiler için genellikle kısa süreli maddi darlıklara işaret edilir.

        Rüyada Asansör Düşmesi

        Rüyada asansörün düştüğünün görülmesi rüya sahibi için hayırlı bir rüya değildir. Bu rüya, kişi için maddi zorlukların başlayacağına işaret eder. Bu yüzden rüya sahibinin gerçek hayatta maddi konularda alacağı kararlarda dikkat etmesi önerilmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Asansörden Düşmek

        Eğer rüya sahibi, rüyasında asansörün değil de kendisinin asansörden düştüğünü görüyorsa bu da hayatındaki karmaşık düşüncelere işaret eder. Bu rüya sahibinin içine girdiği belirsiz durumlar, özel hayatını da iş hayatını da olumsuz etkileyebilir. Bu yüzden kişilerin temkinli ve kararlı olması gereken bir davranış sergilemesi gerekmektedir.

        Rüyada Asansörle Yukarı Çıkmak

        Rüyada asansörle üst katlara çıktığını gören kişinin gerçek hayatta da yükseliş yaşayacağı bir döneme gireceği ifade edilir. Bu rüya sahibinin iş hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağına dair bir işaret olarak görülür.

        Rüyada Asansörde Kalmak Ve Kurtulmak

        Rüya sahibi, hem asansörde kaldığını hem de kurtulduğunu aynı rüyada görüyorsa bu hayatının iki aşamadan geçeceğine işaret eder. Rüya sahibinin ilk önce sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet edilir. Ancak bu rüyayı gören kişinin yaşadığı sıkıntılarda karamsarlığa düşmemesi önemlidir. Çünkü sıkıntıların kısa sürede yoluna gireceğine de delalet edilir.

        REKLAM

        Rüyada Asansörde Sıkışmak

        Rüyasında asansöre sıkıştığını gören kişinin hayatında da zorluklar yaşayacağına işaret edilir. Bu rüya sahibinin özellikle maddi açıdan zor günler yaşayacağı yorumları yapılmaktadır.

        Rüyada Asansörün Bozulması

        Rüya sahibi eğer, asansörün bozulduğunu görüyorsa bu onun için yolunda giden işlerin bir anda bozulacağına işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatında aldığı kararların onu yanlış yola sokacağı ve makamında onu zora düşüreceği de ifade edilmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Gülçin Bereket
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ