Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Asker Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Askere Gitmek Anlamı Nedir?
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bu rüyayı gören kişiler ise rüyada asker kıyafeti görmek, rüyada ikinci kez askere gitmek, rüyada üniformalı asker görmek terimleri ile internet üzerinden araştırma yapmaktadır. Siz de rüyada asker görmenin ne anlama geldiğini ve nasıl yorumlanması gerektiğini düşünüyorsanız hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.

        Rüyada Asker Görmek

        Askerlik ile ilgili görülen her rüya, derin bir anlam taşımaktadır. Kendini savunmaya hazır, kişiliği kuvvetli, inanç ve değerlerine önem veren bir karakteri simgeler. Ancak ülkesi dışında, farklı bir ülkenin askerini görmek, daha farklı anlamlar da içerir. Eğer rüyanızda farklı bir ülkenin askerini gördüyseniz kişiliğinizin katı yönlerini simgeleyen bir anlama sahip olduğu yorumunu çıkarabilirsiniz. Askerden emekli olanlar tarafından görülen bir rüya ise rüya sahibinin uzun yıllar kişiliği ile çatışma halinde olduğu, ancak bu iç çatışmasını yakın bir zamanda aşacağı şeklinde yorumlanır.

        REKLAM

        Genel olarak rüya alimlerinin rüyada asker görmek ile ilgili ortak yorumları;

        • Disiplinli bir hayat,
        • İç çatışmalardan kurtulmak,
        • Korkulan bir durumun hayırlısı ile sona ermesi,
        • Mutlu bir döneme girileceği yönündedir.

        Kısacası, kendi hayatınızdan yola çıkarak ve askerlik ile ilgili bağlantılarınızı göz önünde bulundurarak rüyanızı doğru şekilde yorumlayabilirsiniz.

        Rüyada Askere Gittiğini Görmek

        Rüyada askere gittiğini gören kişi kadın ise gönül ilişkisine, eğlenceli günlere ve güvende olmaya delalet eder. Eğer bir erkek askere gittiğini rüyasında görür ise sıkıntılı bir dönemden geçildiğine ve yakın zamanda bu dönemin güvenle sona ereceğine işaret eder. Bazı rüya tabircileri ise erkeğin kendini askerde görmesini güven ile ilişkilendirir. Yani rüya sahibinin kendini güvende hissettiği ve şanslı bir döneme gireceği şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüyada asker kıyafeti giymek ve askeri bir büroda çalıştığını görmek kamu kurumları ile ilgili bir işinin hızlı şekilde halledileceğine, kendini askeri eğitim alanında eğitim aldığını görmek ise rüya sahibinin çok sevilen ve saygı duyulan bir insan olduğuna işarettir.

        Ayrıca rüyada askere gittiğini görmek şu anlamları da içermektedir;

        • Keyifli ve mutlu bir dönem
        • Sıkıntılı süreçlerin sona ermesi
        • İş hayatında başarı ve kariyerde yükseliş
        • Dini inancın kuvvetlenmesi,
        • Hayırlı kısmet
        • Mahkeme işlerinde hızlı ve hayırlı sonuçlar

        Rüyada İkinci Kez Askere Gitmek

        Rüyasında ikinci kez askere gittiğini gören kişinin başka bir iş ile ilgileneceğine, girişeceği işin en iyi sonuçları vereceğine, yepyeni fırsatlar ile karşılaşacağına delalet eder. Bu yeni sorumlulukların rüya sahibini daha çok sevilen kişi konumuna getireceği rivayet edilir. Rüyada ikinci kez askere gitmek; aklı başında rüya sahibi için iyi bir evlilik anlamı taşır. Evliler için ise aileden bir kişinin büyük bir başarı elde edeceğinin, akabinde rüya sahibinin bu durumdan gurur duyacağının habercisidir. Eğer rüyanızda ikinci kez askere gittiğinizi gördüyseniz rüyanızı bu şekilde yorumlayabilirsiniz.

        Rüyada Üniformalı Asker Görmek

        Rüyada üniformalı bir asker görmek, resmi devlet dairelerinde işi olanlar için kolaylık demektir. Bazı rüya yorumlarına göre ise rütbeli ya da üniformalı asker görmek, şan ve şöhret demektir. Alacağınız bir kuvvet ile zenginlik ve başarının sizleri beklediğine işaret eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ