Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Bilezik Kırılması Ne Anlama Gelir? Rüyada Bileziklerin Kolundayken Kırılması Anlamı Nedir?

        Rüyada altın bilezik görmek genellikle hayırlı bir rüyadır. Bu rüya, rüya sahibinin gelirinin kısa vadede önemli ölçüde artacağına işaret eder. Aynı zamanda rüya sahibi çevresindeki insanlardan hem maddi hem de manevi destek alabilir. Bir başka yoruma göre de bu rüya, rüya sahibinin kısa sürede borçlarından kurtulacağına işaret eder.

        Rüyada Bileziklerin Kolundayken Kırılması Anlamı Nedir?

        Rüyada altın bilezik görmek, rüya sahibinin kendisine kalıcı bir gelir getirecek yeni bir işe adım atacağına işarettir. Rüya sahibi beklenmedik bir yerden büyük bir miras alabilir. Başka bir yoruma göre de bu rüya, rüya sahibinin yakında evleneceğine işaret eder.

        REKLAM

        Bekar bir erkek için bu rüya üzüntü, keder ve sıkıntı anlamına gelir. Rüyada bileziklerin kolundayken kırılması anlamı nedir? Bir kimse rüyasında altın bir bileklik taktığını ve sonra onun kırıldığını görmesi, bu kişinin kendisini rahatsız eden ve özgürlüğünü kısıtlayan bazı şeylerden kısa sürede kurtulacağına işaret eder. Eğer rüya sahibi bileziği tamir ettiğini görürse, bazı anlaşmazlıklar yaşayacağına, ancak bu sıkıntıları zekâsı ve iyi davranışlarıyla çözeceğine de delalettir.

        Rüyada birinin size bilezik verdiğini görmek, yüksek bir mertebeye ulaşacağınıza işarettir. Rüyada külçe altın bulmak mal kaybetmeye işarettir. Rüyada külçe altına dönüşmek de hayra alamet değildir. Rüyada altın madeni bulmak veya bir altın madeninde çalışmak, harika bir fırsatın yaklaştığına işarettir.

        Rüyada altın para görmek dedikodu olarak yorumlanır. Rüyada birçok bilezik görmek, şansa ve hayırlı dönemin habercisidir. Aynı zamanda duanın kabulüne ve hastalıktan kurtulmaya işarettir. Rüyada altın bilezik takmak, hayra işaret eder. Boşanmış bir kadının rüyasında altın bileziğinin kırıldığını görmesi, bu rüya bu kadının bütün hak ve alacaklarını alacağına işaret eder.

        Rüyada Altın Bilezik Görmek

        Cafer-i Sadık (ra) buyurdu ki: Rüyada altın bilezik görmek şu şekilde tabir olunur: liderlik, bilgelik, şans, bereket ve evlilik. Rüyada bir kadının kolunda altın bilezikler olduğunu görmesi onun mutluluğuna işarettir. Evlenmek üzere olan bir kimse için altın bileklik görmek, onun erken evleneceğine işarettir. Rüyada altın bilezik görmek, size bir miras veya yüklü miktarda bir para geleceğine, işaret eder. Rüyada Altın Bilezik Görmek rüyada altın bilezik, rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağına, hayatına sevinç ve mutlu günlerin geleceğine işarettir. Rüyada ziynet eşyası görmek, helal rızkın bolluğuna delil olup, rüya sahibine öğrenim veya iş hayatında önemli bir mevki vaat eder.

        Bekar bir kimse için altın bilezik görmek, dileklerin gerçekleşmesine ve en yüksek mertebelere erişmeye işaret eder. Bileziğin parladığını ya da işlemelerin güzel olduğunu görmek, zengin bir genç adamla evliliğe işaret eder. Hamile bir kadının rüyasında altın bilezik görmesi bol hayır, bereket ve evlilik istikrarına işaret eder. Bilezik, güzel ve sevimli bir kız bebeğin doğumunu da gösterebilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ