Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sağlık Bakanlığı atama sonuçları açıklandı! ÖSYM AİS 20 bin sağlık personeli alımı sonuçları sorgulama
        1

        ÖSYM'den gelen açıklamaya göre, 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı atama sonuçları açıklandı. Böylelikle, günlerdir yanıtı merak edilen Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı sorusu netlik kazandı. ÖSYM'nin açıklamasında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı atama sonuçları sorgulama ekranı hakkında bilgi verildi. Bu gelişmenin ardından Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları sorgulama nasıl yapılır konusuyla ilgili araştırmalar hız kazandı.

        2

        SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

        16 – 22 Aralık 2021 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2021/10 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

        Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 27 Aralık 2021 tarihinde saat 15.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir.

        4

        SAĞLIK BAKANLIĞI BRANŞ DAĞILIMI

        20 bin sözleşmeli personel alımı kapsamında, 10.348 hemşire, 1.600 ebe ve 6.604 sağlık teknisyeni/ sağlık teknikeri ile psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçileri Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ