Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık İyi seksin püf noktaları

        ABD'de bulunan Chapman Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre, seks sırasındasöylenen bir söz çiftlerin ilişkiden tatmin olma oranını yüzde 75 oranında artırıyor.

        Bu araştırmaya katılan kadınların yaş ortalaması 40 iken erkeklerin ise yaş ortalaması 46 olarak belirlendi.

        Dailymail'in haberine göre; 39 bin çiftin katıldığı araştırmada, partnerlerin hem kendilerini hem de partnerlerini tatmine ulaştırmaları için "Seni seviyorum" demesi yeterli...

        Araştırmaya göre; yatakta aşk hakkında konuşmak ön sevişmeden ve seksi iç çamaşırlarından daha tatmin edici... Bunu yapan çiftin oranı ise erkeklerde yüzde 75 iken, kadınlarda yüzde 74.

        İÇ ÇAMAŞIRI SİZCE ÖNEMLİ Mİ?

        Diğer yandan cinsellik sırasında söylenilen "Seni seviyorum" cümlesi, hem kadının hem de erkeğin tatmin olmasını kolaylaştırıyor.Ayrıca ön sevişme ve iç çamaşırının da bunda etkisi yüksek...Partnerin ne istediğini bilmek ve bunu rahatça dile getirmek de cinselliği bir adım öteye taşıyor.

        Çalışmada gün içerisinde telefonda konuşan veya elektronik posta üzerinden iletişim kurançiftlerin yatakta daha iyi oldukları belirtildi. Yani iletişimin ne kadar önemli olduğu bu çalışmada da net olarak gösterildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ