Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Sally Field: Steven Spielberg ile sevgili olmasak da hayatımdan hiç çıkmadı - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Sally Field, yönetmen Steven Spielberg ile arkadaşlıklarının neredeyse 50 yıl önce başladığını söyledi.

        76 yaşındaki oyuncu, 'Fabelmanlar' (The Fabelmans) adlı filminin onurlandırıldığı Palm Springs Film Ödülleri'nde verdiği röportajda, Steven Spielberg ile geçmişteki olası flörtleri hakkında açıklamalarda bulundu.

        2

        "SEVGİLİ OLMASAK DA HAYATIMDAN HİÇ ÇIKMADI"

        The Hollywood Reporter’a konuşan Field, "1970'lerde bir zamanda sanırım yeni çalışmaya başladığım işletme müdürüm, müşterilerinden biriyle tanışmamı istedi ve sözde bir 'toplantı' için Universal'a gitmemi istedi. Çünkü ikimizin gerçekten çok başarılı olacağını düşündü" dedi.

        3

        "O BENİM EN BÜYÜK DESTEKÇİM"

        "Ve aslında hiç sevgili olmamış olsak da canım Steven Spielberg hayatımdan hiç çıkmadı" ifadelerini kullanan Sally Field, "Neredeyse 50 yıldır iyi ve kötü, kahkaha ve endişe ile dolu bu hayattan geçtik. O benim en büyük destekçim ve her zaman ayrı yeri olan biri" dedi.

        4

        "Dürüst olmak gerekirse onsuz bir hayat düşünemiyorum" diyen Field, "Endüstri şöyle dursun, ülkemizin Steven Spielberg'in elinde hiç kamera tutmamış halini hayal bile edemiyorum. Vizyonu, mizah ve eğlence anlayışı, baş belası oluşu, insanlığı ve kalbi tüm dünyanın bilincine örülmüştür" ifadesini kullandı.

        5

        "EN İYİ FİLM VE EN İYİ YÖNETMEN" ÖDÜLLERİNİ ALDI

        Sally Field; Lily Tomlin, Jane Fonda ve Rita Moreno ile başrolleri paylaştığı ve bu yıl gösterime girecek olan komedi filmi '80 for Brady'de rol aldı.

        Spielberg, geçen hafta gerçekleşen 80'inci Altın Küre Ödülleri'nde, kendi hayatını anlattığı 'Fabelmanlar' (The Fabelmans) filmi ile 'En İyi Film ve En İyi Yönetmen' ödüllerini aldı.

        Fotoğraflar: Reuters, Avalon, AP

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ