Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şarkıcı Berkay ile Eren Hacısalihoğlu arasında "Sevgilime nasıl dokunursun!" kavgası - Magazin

        Berkay Şahin, geçtiğimiz aylarda popçu Alya için albüm yapmak istedi. Berkay, albümün yanı sıra Alya'nın kendi istediği mekanlarda çıkmasını şart koştu. Alya ise bu teklifi kabul etmeyince ikili arasında gerginlik çıktı. Berkay'ın Alya'ya hakaret içeren mesajlar gönderdiği iddia edildi.

        2. Sayfa'nın haberine göre; yaşanan olayların ardından Berkay Şahin, üç hafta önce yakın dostu Fettah Can'ın eşi Cansu Kurtçu'yu sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti.

        Berkay, gecenin ilerleyen saatlerinde Kurtçu'nun isteği üzerine sahneye çıktı. Mekanda, şarkıcının bir süre önce kavga ettiği popçu Alya ve sevgilisi Eren Hacısalihoğlu'nun da bulunduğu öğrenildi.

        REKLAM

        KIYAMET KOPTU

        Şarkıcının sahne aldığı sırada Alya, sevgilisine Berkay'ın daha önce gönderdiği hakaret dolu mesajları gösterdi. Sahnede şarkısını bitirip, masasına dönen Berkay'ın yanından geçerken Alya'nın sırtına dokunduğu iddia edildi.

        "BEN SENİN NİYETİNİ BİLİYORUM"

        Alya'nın sevgilisi Hacısalihoğlu'nun Berkay'a, "Ne oluyor? Neden dokunuyorsun kıza?" şeklinde sert çıktığı konuşuldu. İkilinin arasında şiddetli bir tartışma yaşandığı, "Ben senin niyetini biliyorum" diyen Eren Hacısalihoğlu ve Berkay'ın araya girenler tarafından güçlükle sakinleştirildiği öğrenildi.

        TARAFLARDAN AÇIKLAMA

        Taraflar, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. İşte Berkay Şahin, Alya ve Eren Hacısalihoğlu'nun o açıklamaları:

        ALYA: KÖTÜ NİYETLİ HABERLERE ALDIRIŞ ETMEYELİM

        Yalan yanlış yapılmış ve içinde kötü niyet barındırdığına inanmadan edemediğiniz bu haber karşısında çok şaşkın ve üzgünüm. Berkay ile geçmişte beraber çalıştığımız zaten herkes biliyor. Anlaşmazlıklar her çalışma sürecinde oluşabilir. Önemli olan bunların üstesinden gelebilmek ki biz geldiğimize inanıyorum. Nitekim Berkay ile beraber söylediğimiz bir düetimiz de var, henüz beğenilerinize sunmadığımız... Berkay'ın güzel bir aile hayatı, 2 tane dünya güzeli çocukları var. Benim de yolunda giden özel hayatım ve iş hayatım var. Bu kötü niyetli haberlere lütfen aldırış etmeyelim. Sevgiler...

        EREN HACISALİHOĞLU: BERKAY BENİM ARKADAŞIM

        Öncelikle içinde "kötü niyet" barındırdığına inanmadan edemediğimiz bu haberlerin karşısında pek şaşkınız. Alya ve Berkay'ın geçmişte beraber çalıştığını herkes bilir, kaldı ki önümüzdeki günlerde (dedikoduyu benden duyun) efsane bir şarkı söyleme ihtimalleri bile var. Kaldı ki bunları da geçtim, Alya'dan bağımsız olarak Berkay benim dostumdur. Kötü niyet hepimizi üzer arkadaşlar. Berkay2ın bir aile hayatı, bizim de Alya ile güzel giden bir ilişkimiz ve iş hayatımız var. Herkes kendi işine bakarsa cümleten çok mutlu oluruz, sevgiler...

        BERKAY ŞAHİN: BU İNSANLAR APTAL DEĞİL

        Bu da olmadı... Başka bir şeyler düşünelim. Bu insanlar aptal değil, her ne yapmak istiyorsanız... Her darbeniz biraz daha güçlenmeme sebep olacaktır. Sen sıkılma, işine gücüne bak Alya. Şarkıya odaklan.

        ARDA TURAN İLE KAVGASI SONRASI GÜNDEMDEN DÜŞMEDİ

        Öte yandan Berkay ile Arda Turan, geçtiğimiz aylarda Emirgan’daki bir mekanda kavga etmişti. Turan, ünlü şarkıcıya kafa atarak burnunu kırmıştı.

        Kavga nedeni olarak, Turan'ın, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddia edilmişti. Özlem Ada Şahin de, ünlü futbolcunun kendisine, "Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın" dediğini açıklamıştı.

        Emirgan'daki bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan tartışma sonrası açılan davanın son duruşması geçtiğimiz haftalarda görülmüştü.

        Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga ile ilgili açılan davada, Arda Turan'a kasten yaralama ve ruhsatsız silah suçlarından ceza verilmişti. Turan, cinsel tacizden beraat etmişti.

        Arda Turan, yaralama, silahla ateş etme ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bırakmıştı.

        Hakaretten ceza verilmeyen Berkay, uzun süre bu konu ile magazin gündeminde yer almıştı.

        REKLAM

        İKİNCİ KEZ BABA OLDU

        Şarkıcı Berkay Şahin 2016 yılında Özlem Ada Şahin iledünyaevine girmişti. Çiftin 2017 yılında kızları Arya geçtiğimiz ayda ikinci bebekleri Zeynep Mira dünyaya gelmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ