Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şarkıcı Seçil'in işlediği cinayette 'pusu kurdular' iddiası!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Şarkıcı ve model Seçil Çiftçi’nin işlediği cinayet günlerdir gündemden düşmüyor.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre olayla ilgili yeni açıklamalar geldi. Çiftçi tarafından önce kafasına sopayla vurulup ardından külotlu çorapla öldürülen Semih Sevim’in ağabeyi Fatih Sevim Habertürk’e konuştu.

        "VİDEO KOMPLO AMAÇLI ÇEKMİŞ”

        Kardeşinin Seçil’le ilişkisinin 2018 yılına dayandığını belirten Ağabey Sevim “Semih bir arkadaş aracılığı ile Seçil’le tanışıyor. Kardeşim Tokat’ta sevilen sayılan bir insan. Seçil İstanbul’a taşındı. Aralarında ufak tefek sorunlar oldu. Karşılıklı davalık oldular. Kardeşim 23 Aralık günü İstanbul’a gitti. 26’sında kardeşim çiçekle gidiyor barışmak için, Seçil, kardeşimin geldiğini biliyor ve bilmiyor gibi davranarak videoya alıyor. Sanki haberi yokmuş gibi yapıyor. Burada oyun oynuyor. Ama oynadığı oyun içinde kayboluyor. Çünkü görüntülerde kardeşim gayet iyi davranıyor bir sert konuşma bağırma saldırma asla yok. Seçil bağırıyor çağırıyor. Sonra onu da sosyal medyada paylaşıyor.”

        Semih Sevim
        Semih Sevim

        Fotoğraf: DHA

        "EVE ÇAĞIRIP ÖLDÜRDÜ"

        Kardeşinin 27 Aralık’ta görülen duruşmasının iyi geçtiğini anlatan ağabey Sevim “Kardeşim eve dönecekti. Mahkemeden bir gün sonra Seçil kardeşimizi arıyor evine çağırıyor. Çağırırken de tablet ve telefon istiyor. ‘Gel barışalım’ gibilerinden. Kardeşim o akşam yani 28 Aralık akşamı eve gidiyor bir daha geri dönmüyor. Kardeşimi planlı şekilde tuzağa düşürmüş. Bu cinayeti tek başına işlediğini düşünmüyoruz. Semih güçlü biri bir kadının öldürebileceği biri değil.“ dedi.

        “SEÇİL’İ ARAYIP SORDUK”

        Kardeşine 28 Aralık akşamından sonra ulaşamadıklarını belirten ağabey Sevim “ İstanbul’da bir yakınımız var. Semih orada Seçil’le ortak arkadaş olan bir yönetmenin yanında kalmıştı. Yakınımız gidip soruyor o kişi Semih’in en son Seçil’e gittiğini bir daha haber alamadığını öğreniyor. Seçil’i arayıp soruyor ‘Semih nerede’ diye Seçil de ‘Ben nerden bileceğim banane’ diyor.

        Öldürülen Semih Sevim'in ağabeyi Fatih Sevim
        Öldürülen Semih Sevim'in ağabeyi Fatih Sevim

        Fotoğraf: Habertürk

        “İFADELERİ ÇELİŞKİLİ”

        Seçil Çiftçi'nin jandarma ve savcılıkta verdiği ifadesinde çelişkiler olduğunu söyleyen ağabey Sevim “Seçil ifadesinde kardeşimin getirdiği çiçeğin arasında bıçak vardı diyor. Oysa görüntülerde bir bıçak yok. Kardeşim Seçil’in yanına giderken üzerinde bıçak ya da silah yoktu. Bunu ofisinde kaldığı kişi de söylüyor. İfadelerinde çok çelişkiler var. Takipçisi olacağız”

        KAYIP BAŞVURUSU YAPILDI

        Kardeşinden haber alamadıklarını belirten ağabey Fatih Sevim “30 Aralık günü Tokat’ta kayıp başvurusunda bulunduk. Jandarma bizi 3 Ocak günü aradı. Kardeşimizin öldürüldüğünü öğrendik.

        Fotoğraf: DHA

        "YAREN CİNAYETİNİ BİLİYORDU"

        Ağabey Sevim Habertürk’ün gündeme getirdiği Yaren Korucu’nun ölümüyle ilgilide şok iddiada bulundu. Ağabey Sevim “Bir de Yaren Korucu cinayetinde de adı geçiyor Seçil Çiftçi’nin. Bizim tahminlerimiz daha da güçlendi. Bu Yaren Korucu cinayetini biz Semih'in bildiğini tahmin ediyoruz. Semih konuşur diye ortadan kaldırmaktı niyetleri. Biz adalete güveniyoruz. Üstüne basarak diyoruz. Seçil Çiftçi bu cinayette tek başına olmadığını, yanında başka kişilerin de olduğunu düşünüyoruz” dedi.

        ABLA KORUCU’DAN DA ŞOK İDDİA

        Öte yandan 2 Kasım 2018’de ölen 19 yaşındaki Yaren Korucu’nun sanatçı ve TV program sunucusu ablası Gülşen Korucu’dan da yeni açıklama geldi. Abla Korucu, kardeşinin olayının cinayet olduğunu belirterek "Seçil, Yaren olayını anlatmak için önce 15 bin sonra 150 bin lira para istedi. Kardeşim öldürüldü ertesi gün Y. ve Seçil Ağva´ya tatile gittiler. Y., Seçil’e ‘Olay günü hep birlikteydik demesini istemiş yalancı tanıklık yapmasını istemiş. Seçil geceleri kardeşimi arayıp ‘Yaren’in can çekişmeleri, inlemeleri gözümün önünden gitmiyor’ diyordu. Seçil’in, ölüm nedenini bildiği için Semih’i öldürdüğünü düşünüyoruz. Semih, Yaren’in öldürüldüğü 2018 yılı Kasım ayında Seçil ile tanışıyordu. Muhtemelen Seçil alkollüyken Semih´e Yaren´i öldürdüklerini anlattı. Son zamanlarda bence Semih, Seçil’i Yaren olayı ile ilgili tehdit ediyordu, Yaren olayı duyulmasın diye Semih´i ortadan kaldırdı" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ